Iuliana Tudor s-a fotografiat în costum de baie.

Iuliana Tudor se poate lăuda cu o carieră lungă în Televiziunea Română. De peste două decenii este prezentă pe micile ecrane alături de telespectatori. Frumoasa prezentatoare a plecat în vacanță, unde profită de momente perfecte pentru ași arăta trupul bine muncit în costumele de baie. 

Iuliana Tudor a plecat în vacanță pentru a avea parte de momente de liniște și relaxare. Destinația nu a fost dezvăluită, dar cert este că locul este unul de vis, unde marea este la o aruncătură de băț. Jurnalista nu a uitat de fanii săi din mediul online și le-a împărtășit câteva fotografii.

Prezentatoarea de la TVR se bucură de o vreme foarte caldă, încât își poate arăta trupul în costume de baie. Iuliana Tudor a împărtășit pe contul său de Instagram o imagine în care poartă un sutien de baie de culoare albastru, care îi vine perfect. Look-ul este accesorizat cu o pereche de ochelari de soare de culoare crem, iar părul este strâns la spate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iuliana Tudor (@iulianatudor_)

Iuliana Tudor: „Când intru în platou, intru în altarul meu”

Iuliana Tudor este prezentă în studiourile Televiziunii Române de peste 20 de ani. Aceasta s-a remarcat și prin calitățile sale în ceea ce privește muzica populară, dar rolul de prezentatoare îi place mai mult. Fiind la o televiziune plătită din bani publici, consideră că are o răspundere și mai mare pentru telespectatori și consideră platoul asemenea unui altar.

„La postul public, așa am fost educată de generația Elisei Stan, lucrăm pe bani publici. Avem o responsabilitate enormă, nu poți face orice, nu poți spune orice. E o răspundere pe care o am mereu în subconștient. Când intru în platou, am sentimentul că intru în altarul meu. O fac cu modestie și o fac cu gândul că e pentru oameni.”, a povestit Iuliana Tudor în cadrul emisiunii „„La cină cu Ionela Năstase.”

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.