Mihai Petre a reușit să distreze pe toată lumea de la „Asia Express”, după ce, în timpul unei probe disputate în ultima ediție a emisiunii de la Antena 1, a îmbrăcat un costum caraghios. Până și soția dansatorului a râs atunci când a văzut cum e îmbrăcat. 

Considerați de către coechipieri cea mai puternică echipă din concurs pentru că sunt echipa care a câștigat cele mai multe imunități, Mihai și Elwira Petre au fost puși, în ultima ediție de la „Asia Express”, într-o postură cât se poate de delicată.

Mihai Petre s-a îmbrăcat în pui la „Asia Express” și a distrat pe toată lumea

Deși de obicei este foarte tăios, aprig și foarte serios, de data aceasta Mihai Petre a reușit să fie în centrul atenției, la „Asia Express”, nu prin performațele din concurs, ci prin costumația pe care și-a ales-o la o probă.

Concurenții au avut de ales câteva costume de sărbătoare pe care au fost nevoiți să le poate prin oraș, unde trebuiau, la indicațiile Irinei Fodor să facă niște poze cu localnicii.

Fostul jurat de la „Românii au talent” a vrut să fie special, așa că a ales un costum spectaculos ce le-a adus zâmbetul pe buze colegilor lui.

„Îmi iau puiuțul ăsta măcar să par mai prietenos”, a spus Mihai Petre la „Asia Express”,  în timp ce își alegea costumul cu care va defila pe stradă la Antena 1. 

Lidia Buble, despre costumul lui Mihai Petre, de la „Asia Express”

În timp ce mergeau prin oraș, Elwira nu s-a putut abține să nu râdă de soțul ei. Ea a mărturisit că abia se poate stăpâni atunci când se uită la partenerul ei de viață.

Nici Lidia Buble nu a putut să se abțină atunci când l-a văzut pe Mihai Petre îmbrăcat în pui, în timpul probei de la „Asia Express”.

„Nimeni nu se aștepta ca Mihai Petre să se îmbrace în halul ăsta fără de hal”, a spus Lidia Buble despre ținuta lui.

Instagram

Eliza și Cosmin Natanticu, eliminați de la „Asia Express”

Eliza și Cosmin Natanticu au început să plângă după ce au aflat că au fost eliminați. Ei nu vor mearge mai departe pe „Drumul Împăraților”.

„Trebuie să ne luăm adio de la toată lumea (…) Am un nod în gât, dar înainte vreau să-mi iau și eu la revedere de la voi, să vă urez baftă fiecăruia în parte, sunteți foarte tari.

Vreau să-mi cer scuze în numele lui Lizi și al meu în cazul în care v-am supărat într-un fel sau altul, cu siguranță ne vom mai întâlni.”, a spus Cosmin Natanticu după ce a aflat de eliminare.