Reclamă

Nu există nicio îndoială că a rămâne hidratat este un lucru pentru sănătatea ta, dar majoritatea oamenilor nu știu că, consumul de apă călduță poate oferi unele beneficii pentru corp și piele. De fapt, experții medicali spun că apa este cea mai benefică atunci când o bei caldă, iar temperatura perfectă este undeva între 48 și 60 de grade celsius.

Apa caldă poate ajuta la detoxifierea organismului. Deoarece consumul de apă caldă face ca temperatura corpului să  crească , te face să transpiri. Acest lucru, la rândul său, te ajută să scapi de toxine și facilitează eliminarea impurităților de către organele tale digestive. Curățarea corpului din interior tratează acneea din interior spre exterior și face pielea sănătoasă și strălucitoare.

Previne îmbătrânirea prematură

Pe lângă faptul că vă provoacă erupții, toxinele vă pot îmbătrâni mai repede pielea și vă pot provoca cearcăne și pungi sub ochi. Consumul de apă caldă ajută la repararea celulelor pielii care sunt deteriorate de radicalii liberi nocivi și face pielea să pară mai netedă și plină.

Sursa: Social media

Hidratează scalpul și previne mătreața

Apa caldă îți menține scalpul hidratat, ceea ce înseamnă că este mai puțin probabil să faci mătreață . Când pielea de pe scalp este sănătoasă și umedă, vă menține părul strălucitor, elastic și moale. Ca un bonus suplimentar, apa activează terminațiile nervoase din rădăcinile părului, ceea ce promovează o nouă creștere a părului.

Apa caldă, benefică pentru piele

Indiferent cât de scumpă este crema hidratantă, nu vă poate menține niciodată pielea fără riduri dacă nu beți suficientă apă. Ceva la fel de simplu ca să bei apă caldă zilnic poate ajuta la  uniformizarea nuanței pielii, la reducerea umflăturii și la întărirea pielii.

Îți protejează pielea de infecții

Un pahar de apă caldă vă protejează rinichii și ajută la combaterea inflamației . Când organele sunt curate, pielea este mai puțin vulnerabilă la infecții. Pentru rezultate mai bune, adăugați câteva picături de suc de lămâie .


Reclamă

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro