John McEnroe, fostul mare jucător de tenis, a comentat situația în care se află Simona Halep.

Fostul mare jucător de tenis, John McEnroe, a vorbit despre situația în care se află Simona Halep. Cea mai bună tenismenă din România a aflat în 2022 că a ieșit pozitiv la un test anti-doping efectuat la US Open. Sportiva a fost suspendată temporar.

Acum, Simona Halep se află în plin proces pentru a le demonstra forurilor mondiale că nu s-a dopat în mod conștient. 

John McEnroe, despre Halep: Sper că este nevinovată!

McEnroe spune că în acest moment se află un nor uriaș deasupra carierei Simonei Halep. 

Campioana noastră se află acum într-o stare de suspendare temporară, dar McEnroe crede că o decizie drastică a celor de la Sports Resolutions ar putea însemna finalul carierei pentru Simona.

„Așadar, cu toții vrem să știm, eu cu siguranță sper că este nevinovată. Cred că întreaga lume a tenisului speră acest lucru, așa că, dacă acest proces se va desfășura cu rapiditate, va fi un lucru bun…dacă vom reuși să ajungem până la capăt și să aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat”, a declarat fostul mare tenismen.

Anunțul serii despre Simona Halep! Un fost mare tenismen a rupt tăcerea, în procesul de dopaj: Îi va pune capăt carierei

Bărbatul spune că în caz că va fi găsită vinovată, acest lucru îi va pune capăt carierei sportivei. 

“Așadar, aștept cu nerăbdare rezultatele, pentru că este ceva la care nu vrei să iei parte dacă ești jucător, mai ales dacă ești nevinovat”, a spus John McEnroe pentru Europsort.

Simona Halep nu a mai jucat niciun meci oficial din august

Simona Halep nu a mai jucat niciun meci oficial de pe data de 29 august. Atunci, sportiva a fost învinsă de Daria Snigur în primul tur de la US Open. Halep a fost testată anti-doping, iar rezultatul a fost unul șocant. 

Halep a ieșit negativ la test, în organismul acesteia ieșind o cantitate mică de Roxadustat. Această substanță le este administrată pacienților care suferă de boli renale grave sau de anemii severe. Din cauza bolii, oamenii nu mai rezistă la efort. Așadar, această substanță le crește rezistența.  

Între timp, echipa angajată de Halep pentru a-i demonstra nevinovăția a reușit să afle lucruri importante. S-a aflat cum s-a contaminat Simona Halep, dar și cine a fost persoana care a contaminat-o. 

Acum, urmează ca avocații sportivei să demonstreze clar că Simona Halep nu s-a dopat în mod conștient. Anul acesta este posibil ca Halep să afle dacă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.