Mihai Bendeac, mereu un burlac tânăr și neliniștit.

Cu toate că se apropie de vârsta de 40 de ani, Mihai Bendeac rămâne unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbizul românesc. Actorul se dedică foarte mult asupra muncii sale și nu dorește acum să audă de căsătorie. Așadar, actorul și-a tatuat pe degetul inelar cuvântul „niciodată”.

Se pare că Mihai Bendeac nu are de gând să se căsătorească prea curând. Deși mai are puțin și schimbă prefixul, actorul preferă să rămână burlac. Chiar dacă nu dorește să se pună la casa lui, acesta nu dorește să-iși schimbe nici stilul de viață.

social media

Pentru Mihai Bendeac haosul înseamnă relaxare

După foarte multe luni în care s-a dedicat numai vieții sale profesionale, îndrăgitul actor a postat pe contul său personal de Instagram un anunț. Acesta a dorit să le arate fanilor cum va arăta viitorul său apropiat.

Așadar, după foarte multă muncă, actorul a dat de înțeles că trebuie să se și relaxeze. Mihai Bendeac este de părere că nu a dobândit un stil de viață liniștit, cu toate că aproape a împlinit 40 de ani.

„Am trecut printr-o perioadă foarte complexă din punct de vedere profesional. Spectacole, turnee, repetiții, premieră, filmări, scris (urmează să vedeți ce am scris) și alte activități. Atât am de spus… Vineri plec la concert… Să dea dracu’ dracilor să mă acuze cineva că am pierdut controlul, că m-am făcut de [email protected]#t, că m-am târât spre baie la 3:00 dimineața. Ăsta sunt…

Altul mama nu mai face. Aș vrea să fiu genul care-și regăsește relaxarea după o astfel de perioadă în mod constructiv. Mergând pe munte ca Delia. Stând cu familia… Nu, tăticule! Eu sunt în prag de 40 de ani și mă doare-n… că nu reușesc să trec peste faptul că relaxarea mea înseamnă haos…”, a fost anunțul făcut de Mihai  Bendeac pe pagina sa personală de Instagram.

Desigur că comentariile internauților nu au întârziat să apară. Fanii acestuia, dar și Irina Rimes au fost de acord cu Mihai Bendeac, susținându-i alegerile și plăcerile acestuia.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.