Ilinca Vandici (35 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare ale momentului. Din postura de prezentatoare a emisiunii „”Bravo ai stil”, aceasta a câștigat simpatia sutelor de mii de fani. În mediul online, Ilinca este o prezență foarte activă, fiind mereu dornică să țină legătura cu urmăritorii ei. Cu toate că vedeta le transmite prin postările sale multă energie pozitivă, ultima ei fotografie publicată pe Instagram alături de o descriere scurtă a reușit să îi îngrijoreze pe fani.

Ilinca  a publicat o imagine în care apare complet nemachiată și vizibil obosită. Alături de aceasta, vedeta a scris că se simte rău.

Când mi-e rău, mi-e rău. Mai sunt și zile dinacestea. Vă îmbrățișez.”, a fost mesajul prezentatoarei.

Sursa foto: Instagram

Cum era de așteptat, Ilinca s-a trezit cu un val de încurajări din partea celor care o apreciază. Vedeta a răspuns fiecărui comentariu în parte asigurându-și fanii că este doar o stare de rău trecătoare, iar în scurt timp, totul va trece.

Criticată dur pe internet după dezvăluirile din relația cu partenerul ei

Recent, Ilinca a avut parte și de numeroase critici acide în mediul online. Acest lucru s-a întâmplat în urma unor declarații pe care vedeta le-a făcut în cadrul unui podcast la care a fost invitată. Prezentatoarea a vorbit despre modul în care relația cu partenerul ei decurge precum și despre responsabilitățile pe care ambii parteneri le au în relația de cuplu.

Mulți dintre internauți au reacționat atunci când moderatoarea de la Kanal D a dezvăluit că își menajează soțul, neatribuindu-i activități casnice nici măcar atunci când vine vorba de copilul pe care cei doi îl au.

Nu îl pun să schimbe scutecul, nu îl trimit la mega (magazin) după cumpărături.Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher.„, declara Ilinca în cadrul podcast-ului respectiv.

Cu preponderență, femeile au fost cele care au judecat-o pe Ilinca pentru că ar face astfel de alegeri. Fanele prezentatoarei i-au trimis numeroase mesaje atât private cât și în văzul tuturor, în secțiunea de comentarii a fotografiilor, în care îi menționează că ar trebui să își revizuiască abordarea familială.

Cum era de așteptat, Ilinca a reacționat la valul de critici, ținând să precizeze că declarațiile ei au fost înțelese eronat.