Anunț înfiorător venit din Rusia chiar acum! România a fost luată în vizor de Vladimir Putin.

Țara noastră a fost trecută pe lista țărilor „neprietenoase” cu Rusia. Mai exact, un document publicat de Guvernul de la Moscova a trecut pe această listă toate țările care au luat măsuri dure împotriva Rusiei.

Pe lista țărilor cărora Vladimir Putin le declară „război” se află și România. Țara noastră se află pe această listă din cauză că a fost de acord cu impunerea sancțiunilor drastice pentru Rusia.

România, luată în vizor de Vladimir Putin

Se pare că Vladimir Putin se va „răzbuna” pe statele care l-au încurcat în războiul cu Ucraina. Autoritățile ruse au mai anunțat că toate țările care au ajutat Ucraina vor fi „pedepsite”. Prin ajutor ne referim la ajutor militar, sau la impunerea sancțiunilor împotriva Rusiei.

Așadar, pe lista „neagră” a statelor pe care Vladimir Putin se va răzbuna este Ucraina, urmată de Statele Unite ale Americii. Ulterior, urmează toate țările din Uniunea Europeană. Rusia a mai întocmit în trecut o astfel de listă. În luna aprilie 2021, Maria Zakharova, purtător de cuvânt al Ministerului de Externe, a anunțat că pe această listă se află SUA și China.

Anunț șocant venit chiar acum din Rusia! România a fost trecută pe „lista neagră” a lui Vladimir Putin. Urmează răzbunarea?
Social Media

Pe atunci, Vladimir Putin se supărase că aceste țări ar fi acuzat Rusia de explozii pe care nu le-ar fi comis.

Oficial rus: Facem ce ni se potrivește

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov, a anunțat că toate țările care au luat măsuri împotriva Rusiei sunt „neprietenoase”. Conform acestuia, secundară sau nu, lista va fi analizată și autoritățile se vor gândi la măsurile care se impun.

„În acest caz, lista este secundară, dar răspunsul pentru aceste acțiuni neprietenoase, ostile, trebuie analizat. Nimeni nu se va împușca în picior ca să facă rău cuiva. Face ce trebuie să facem, ce ni se potrivește, și o facem cu un cap limpede”, a declarat Dmitry Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.