Vin noi informații despre Evgheni Prigojin, liderul grupării Wagner. Rusia a confirmat moartea lui și a avut loc și înmormântarea. Un analist politic rus aruncă însă bomba: Prigojin nu a murit, ci este în viață și se ascunde.

Prigojin este în viață. Unde s-ar ascunde liderul grupării Wagner

Valeri Solovei, fost profesor la Institutul de Relații Internaționale din Moscova și analist politic rus dă peste cap tot ce știam despre moartea lui Evgheni Prigojin. Acesta susține că liderul Wagner a reușit să păcălească moartea și autoritățile ruse. Nu ar fi mort, așa cum a fost confirmat de Vladimir Putin, ci în viață, într-o ascunzătoare secretă.

Nu doar analistul susține acest lucru, ci și serviciile secrete din Ucraina. Iar după acest anunț, Solovei a divulgat și locul unde s-ar afla prigojin. Analistul susține că are surse care i-au confirmat că fostul lider al mercenarilor se află în Venezuela, pe o insulă numită Margarita.

Ba mai mult decât atât, ar ști și ce s-a întâmplat cu câteva zile înainte de prăbușirea avionului lui Prigojin, accident care s-a soldat cu moartea a 10 persoane.

„Bucătarul” lui Putin ar fi fost avertizat că de la Moscova i se pregătește moartea. Așa că a avut timp să fugă și să-și însceneze decesul. La fața locului ar fi fost amplasată o dublură, care a murit alături de comandanții săi cei mai importanți.

Emergency specialists carry a body bag near wreckages of the private jet linked to Wagner mercenary chief Yevgeny Prigozhin at the crash site in the Tver region, Russia, August 24, 2023. Kommersant Photo/Dmitry Lebedev via REUTERS RUSSIA OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN RUSSIA.

Liderul Wagner pregătește o răzbunare: când vrea să se întoarcă în Rusia

Ba mai mult decât atât, Evgheni Prigojin ar avea și un plan să revină în Rusia. Ar fi pregătit să facă acest pas abia după moartea lui Vladimir Putin, care l-a numit „inamic” după încercarea de insurecție.

Așa ar urma să-și asigure locul lângă noua conducere a Federației Ruse. 5.000 de luptători mercenari Wagner ar fi mobilizați în acest sens și gata să intervină în conflictul iminent din acel moment.