Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a făcut un anunț îngrijorător pentru întreaga omenire! 

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a vorbit despre posibilitatea ca președintele Rusiei, Vladimir Putin, să folosească armele nucleare. Declarația oficialului din Guvern este îngrijorătoare. 

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, spune că țara noastră nu se teme că va fi atacată, în contextul războiului izbucnit în Ucraina, Cu toate acestea, oficialul a explicat că se iau în calcul toate scenariile posibile. În acest context, oficialul din Guvern a precizat că folosirea armelor nucleare de către Vladimir Putin nu poate fi exclusă. Totuși, el a ținut să menționeze că i-ar plăcea să creadă că nu se va întâmpla așa ceva. 

Anunț îngrijorător! Putin ar putea folosi arma nucleară

„Unul din elementele care i se poate asocia (lui Vladimir Putin – n.r.) este impredictibilitatea. Deci, nu ştiu dacă există probabilitatea. Din punct de vedere teoretic, posibilităţile nu sunt excluse. Au fost evocate şi de experţi în analiza militară, şi de oficiali de rang înalt. Mi-ar plăcea să cred că nu o să se întâmple aşa ceva”, a declarat Angel Tîlvăr, la Antena 3.

Ministrul Apărării Naționale, anunț îngrijorător! Vladimir Putin ar putea folosi armele nucleare: Nu este exclus!
Sursa: Social media

Pe 24 februarie 2022, Vladimir Putin a anunțat că a început „o operațiune specială” pentru „demilitarizarea și dezanificarea Ucrainei”. La scurt timp după declarația liderului de la Kremlin rachete și lovituri aeriene din toate părțile au început să lovească Ucraina, inclusiv Kievul. Bineînțeles, aceste atacuri au venit la pachet și cu militari ruși, care au deschis focul peste tot în țară. 

Vladimir Putin nu a dat înapoi

Președintele Ucrainei, Volodomir Zelenski, a decretat legea marțială în acel moment și mobilizarea generală. Din luna februarie a anului în curs și până în prezent, Rusia nu s-a oprit o secundă din a ataca Ucraina și a provoca victime, atât copii, cât și adulți. Deși s-au purtat negocieri între cele două țări, nu s-a ajuns la un numitor comun. 

Vladimir Putin nu s-a așteptat la o rezistență atât de puternică a Ucrainei. Țara condusă de Volodomir Zelenski a fost ajutată și de multe țări, din întreaga lume, cu arme și ajutoare de tot felul pentru a ține piept Rusiei. 

În acest context, s-a vorbit des despre faptul că Vladimir Putin ar putea folosi arma nucleară, fiindcă se simte în pericol.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.