Anunţ îngrijorător făcut de Gabriela Firea! Ce se întâmplă în Bucureşti acum

Reclama

Reclama

Primarul General al Bucureştiului, Gabriela Firea a vorbit public despre cazurile de gripă care au îngrijorat întreaga ţară. Primarul a prezentat situaţia cazurile de gripă înregistrate pe sectoare.

La ora actuală sunt:

Reclama

-Sectorul 1: 185 de cazuri;

-Sectorul 2: 152 de cazuri;

-Sectorul 3: 224 de cazuri;

-Sectorul 4: 205 de cazuri;

-Sectorul 5: 240 de cazuri;

-Sectorul 6: 397 de cazuri.

Toate aceste cazuri sunt înregistrate la instituţiile de învăţământ publice.

„Este atributul Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, în subordinea Ministerului Sănătăţii. Ne întreabă presa cum de, şi la această ora, pe site-ul oficial al Institutului Naţional de Sănătate Publică, în dreptul Bucureştiului, figurează 92 de cazuri de gripă sezonieră. Cifră demult depăşită. Acest site oficial este updatat cu informaţii de la DSP. Informaţii care întârzie să apară. În ceea ce ne priveşte, noi am trimis permanent datele privind creşterea numărului cazurilor de gripă”, declară  Firea.

În prima zi a săptămânii, Gabriela Firea a anunţat că în cabinetele şcolare au fost raportate aproape 1000 de cazuri de gripă. Aceasta a vorbit şi despre o posibilă închidere a şcolilor.

„Informez populaţia că primarul general şi primarii de sector nu pot dispune închiderea şcolilor. Decizia o ia Ministerul Sănătăţii, pe baza informaţiilor de la DSP, în colaborare cu Ministerul Educaţiei şi o comunică primăriilor. Deocamdată nu a fost declarată stare de epidemie de gripă la nivelul Capitalei”, a completat Firea.

loading...
ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii