Reclamă
Reclamă

Agenția de presă de stat din Coreea de Nord a anunțat duminică, într-un mesaj de un singur rând, că urmează „vești importante”, dar nu a oferit detalii despre acestea, relatează Reuters.

Anunțul vine în condițiile în care dictatorul de la Phenian, Kim Jong Un, prezidează o întâlnire-cheie a partidului de guvernământ, pentru a analiza performanțele acestuia în prima jumătate a anului.

Într-un buletin separat, emis după mesajul cu „veștile importante”, agenția de presă KCNA a relatat că Kim a ținut un discurs despre prioritățile din cea de-a doua jumătate a anului 2024 și a vorbit despre „abaterile” care împiedică dezvoltarea economică stabilă a țării.

Reclamă

KCNA nu a oferit mai multe detalii despre discursul lui Kim.

Reuniunea partidului vine după recenta vizită a președintelui rus Vladimir Putin la Phenian, în timpul căreia cei doi lideri au semnat un angajament de apărare reciprocă în cazul în care una dintre țări este atacată.

Un oficial de la Ministerul Unificării din Coreea de Sud, care se ocupă de afacerile intercoreene, a declarat că nu are comentarii cu privire la anunțul KCNA privind „veștile importante”.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro