Vladimir Putin a greșit atunci când a decis să atace Ucraina, iar acest lucru îi va aduce, mai devreme sau mai târziu, sfârșitul la conducerea Rusiei.

Vladimir Putin a decis în februarie să pornească un război în Ucraina. Liderul de la Kremlin nu se aștepta ca ucrainenii să reziste atât de mult războiului. Bineînțeles, aceștia au rezistat și datorită ajutorului pe care l-au primit de la alte țări, atât membre UE, cât și din lume. 

Din cauză că a eșuat, rușii nu sunt mulțumiți deloc de ceea ce se întâmplă. Deja au apărut tot felul de zvonuri în spațiul public cum că Vladimir Putin va fi îndepărtat cât de curând de la putere. Deși la prima vedere pare un lucru, bun, se pare că lucrurile sunt total diferite. 

Anunț îngrijorător despre Vladimir Putin

Fostul comandat al armatei americane în Europa, generalul în retragere Ben Hodges, consideră că orice persoane care va veni la conducerea Rusiei după Vladimir Putin va face mult mai rău. 

„Oricine va veni la putere în Rusia, după Vladimir Putin, va fi mult mai rău, a declarat fostul comandant al armatei americane în Europa, într-un interviu pentru New Voice of Ukraine. 

El a explicat că guvernul rus nu mai este unit și nu mai are o viziune clară pentru războiul din Ucraina, dar nici pentru Rusia însăși. Rușii devin din ce în ce mai nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în țara lor, și mulți consideră că atacarea Ucrainei a fost o mare greșeală. 

„Putin trebuie să fie ucis!”

Ben Hodges amintește că Alexander Dugin este de părere că Vladimir Putin trebuie să fie ucis. Pe de altă parte, și retragerea liderului cecen Ramzan Kadîrov dă de bănuit, spune generalul american. Acesta anticipează posibila prăbușire a Rusiei, motiv pentru care încearcă să se protejeze.  

Anunț de groază despre Vladimir Putin: Cine va veni, va fi mult mai rău! Trebuie ucis
Sursa: Social media

„Nu cer absolut deloc schimbarea regimului din Rusia, aceasta este alegerea pe care trebuie să o facă poporul rus, dar trebuie să înțelegem că oricine va veni după Vladimir Putin va fi mult mai rău.”, a declarat Ben Hodges. 

În interiorul Rusiei, liderii spun că să piardă războiul cu Ucraina este rău, însă să piardă țara de tot, este și mai rău. Aceștia ar dori să retragă trupele din Ucraina și să se concentreze pe împiedicarea dezintegrării Rusiei. 

Reamintim că militarii ruși deja s-au retras din orașul Herson, iar acest lucru a produs o ruptură între liderii militari și Vladimir Putin.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.