Momentul culminează cu noi traiectorii în viețile semnelor zodiacului chinezesc

Anul nou chinezesc a debutat în urmă cu puțin timp, pe 22 Ianuarie. Evenimentul mai poartă de altfel și denumirea de Anul Nou Lunar. De asemenea, mulți chinezi susțin că acesta ar fi de fapt Festivalul primăverii. Dincolo de orice titulatură însă, în tradiția chinezească, anul nou vine cu transformări pe toate planurile. Acestea sunt resimțite din plin de unele dintre semnele zodiacale ale chinezilor.

Anul chinezesc 2023 este al Iepurelui

În tradiția chinezească, fiecare nou an are un semn zodiacal ce îl guvernează. 2023 este considerat Anul Iepurelui. In zodiacul chinezilor, Iepurele are o semnificație a puterii, a succesului, dar și a gingășiei. Astfel, pentru 2023, speranțele sunt extrem de mari. Anul Iepurelui este considerat a fi unul al tranzițiilor în sfera profesională. De altfel, succesul financiar nu va lipsi din cadrul lui.

Pe partea amoroasă de asemenea acesta vine cu multe provocări.

Dragon – Berbec în zodiacul european

Dragonul se pregătește de unul dintre cei mai de succes ani din viața lui. Câștigurile financiare de care are parte îl vor ajuta să urce rapid mai sus cu câteva trepte pe culmile succesului. De  altfel, tot în acest an cunoaște împlinirea sufletească. Cel mai probabil va și ajunge la altar alături de persoana iubită.

Maimuța – Leul în zodiacul european

Spirituală și axată mai mult pe lucrurile ce țin de natura ei umană, maimuța are parte de un an glorios. Îi ies în cale oportunități noi de evolua profesional și financiar. De altfel, simte nevoia să petreacă mult timp în mijlocul celor dragi în lunile ce vor urma.

Șobolan – Săgetător în zodiacul european

Șobolan – Săgetător în zodiacul european

Nativii acestei zodii se concentrează în anul nou chinezesc pe propria viață. Nu mai țin cont de opiniile celor din jur și fac exact ceea ce cred că le este bine. Se vor aventura într-o investiție mare în perioada următoare care le aduce profit generos.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.