Iată care sunt zodiile ce se vor bucura de succes în 2023.

Un nou an înseamnă o nouă distribuție a planetelor și stelelor pe harta cerească, precum și noi influențe asupra nativilor zodiacului. Puternicul și austerul Saturn se mută din Vărsător în Pești, Jupiter părăsește zodia Berbecului și intră în Taur, iar Pluton tranzitează Capricornul înainte de a-și începe călătoria în Vărsător.

Aceste evenimente cosmice fac ca norocul să bată la ușa pentru 3 semne zodiacale și să le permită să își transforme cele mai mari vise în realitate.

Să începi un nou an ar fi ca și cum ai intra pe un teritoriu necunoscut… și pentru a putea înainta cu încredere, trebuie să fii ghidat. Aici intervin previziunile astrale, care ne permit să avem un avans și să ne pregătim pentru evenimentele viitoare.

Care sunt cele 3 semne zodiacale care își vor realiza visele în 2023?

Anul 2022 nu s-a încheiat încă și cei mai mulți dintre noi sunt deja curioși cu privire la viitor. Toată lumea ar vrea să știe ce le rezervă soarta pentru anul viitor și este firesc să fie așa. Pentru a-ți face o idee, te poți baza perfect pe horoscop pentru a afla ce prezic astrele pentru semnul tău zodiacal.

Sursa: Social media

Și, la fel ca în viața de zi cu zi, unii oameni pot fi mai norocoși decât alții, dar asta nu durează la nesfârșit. În astrologie, totul depinde de mișcările planetelor, de stele și de semnul prin care trec.

Saturn părăsește semnul Vărsătorului și intră în Pești pe 7 martie 2023, deschizând noi orizonturi pentru tine. Pluton, planeta carismei, intră în Capricorn pe 1 ianuarie și îl părăsește pe 23 martie 2023 pentru a se stabili în Vărsător până pe 11 iunie 2023, un tranzit care te va face mai încrezător. Jupiter continuă în Berbec până pe 16 mai, când va eclipsa Taurul, o mișcare care vă va face activi și vă va da energie și dinamism.

Leu

Pentru tine, Leu, anul care vine va fi o perioadă de mari realizări și succese. Deoarece cea mai mare provocare a ta este să te depășești pe tine însuți, trecerea lui Saturn în semnul Peștilor îți va oferi puterea și oportunitatea de a face acest lucru. Astrele te vor susține în multe aspecte, iar tot ce ai nevoie este perseverență și o determinare puternică pentru a-ți îndeplini visele cele mai ascunse. Când Jupiter se va muta în Berbec, destinul tău va fi ilustru și vei putea în sfârșit să culegi laurii gloriei după ani de muncă și efort. Mergeți cu capul înainte, nu trebuie să vă fie frică de riscuri.

Scorpion

Nativii din acest semn de Apă ar putea trece printr-o fază nefastă în cursul anului viitor, în care vor avea probleme cu banii în timpul trecerii lui Pluton în Capricorn. Dar, vor reuși să o depășească cât timp Saturn se află în Pești, dacă vor evita proiectele dubioase cu risc financiar ridicat.

După cum știm deja, Scorpionule, nu faci lucrurile pe jumătate și ești destul de încăpățânat și autoritar, dar asta nu te face dificil, contrar a ceea ce cred alții. Cineva va înțelege ce persoană excepțională sunteți și va vedea dincolo de ceea ce este evident. Această persoană specială va fi probabil jumătatea ta, iar astrele vor face în așa fel încât drumurile voastre să se întâlnească și să se intersecteze.

Vărsător

Gata cu dezamăgirile, pe parcursul anului 2023 vei trece cu brio peste încercările vieții, în ciuda evenimentelor neprevăzute care pot apărea pe drumul tău pe care îl credeai cel mai bun. Dar gata cu dezamăgirile, pe parcursul anului 2023 vei trece cu brio peste încercările vieții, în ciuda evenimentelor neprevăzute care pot apărea pe drumul tău pe care îl credeai trasat.

Datorită tranzitului lui Jupiter în Berbec, vă veți duce la bun sfârșit proiectele și vă veți realiza în sfârșit visele. Cu toate acestea, este nevoie de o muncă grea în spate, dar mai presus de toate, trebuie să vă setați acum rezoluții, astfel încât să puteți începe anul viitor cu dreptul. Atitudinea și motivația vor fi la înălțime, de îndată ce Saturn se va muta în semnul Peștilor.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.