Baba Vanga a fost o clarvăzătoare din Bulgaria și este una dintre cele mai populare ocultiste. Aceasta și-a câștigat faima după ce s-au adeverit atacurile din 11 septembrie, iar al 44-lea președinte al Statelor Unite a fost afro-american. Baba Vanga a prezis focarul de coronavirus și Covid-19 încă din anul 1996 și revine cu noi informații pentru anul 2022.

Supranumită „Nostradamus de Balcani”, se crede că femeia ne-a avertizat cu mulți ani în urmă despre coronavirus (Covid-19), boală care avea să vină peste noi. Înainte de moartea ei, la vârsta de 84 de ani, în 1996, se spune că Baba Vanga a prezis pandemia de coronavirus, care a început în 2019 în China.

1. Ce spun noile premoniții ale Babei Vanga despre pandemie

Virusul a infectat peste 99,19 milioane de oameni la nivel global și a ucis peste 2,12 milioane până la 25 ianuarie 2021. De asemenea, predicțiile ei pentru anul 2022 nu sună foarte bine. Într-un număr total de șase, clarvăzătoarea a povestit oamenilor despre greutățile cu care se vor confrunta și în acest an.

Anul 2022, marcat de o nouă pandemie! Cine a făcut premoniția cutremurătoare
Pixabay

2. Un virus letal descoperit într-un ghețar

Baba Vanga susținea că oamenii de știință vor descoperi un virus periculos în gheața topită a ghețarilor. Acesta se va răspândi foarte repede, ducând la moartea oamenilor și a animalelor.

Verificare: Oamenii de știință care studiază ghețarii au descoperit viruși vechi de aproape 15.000 de ani în două mostre de pe Platoul Tibetan din China în iulie 2021. Majoritatea acelor viruși, care au supraviețuit deoarece au rămas înghețați, nu seamănă cu niciunul dintre virușii care au fost până în prezent.

Când au analizat gheața, au găsit coduri genetice pentru 33 de viruși. Patru dintre acești viruși au fost deja identificați de comunitatea științifică. Dar cel puțin 28 dintre ele sunt inedite.

3. Foamete severă

Lumea va fi afectată de foamete severă din cauza schimbărilor climatice. Oamenii vor ajunge să mănânce gândaci, frunze sau noroi. Ceea ce se întâmplă pe toate continentele este similar cu ceea ce vezi într-un film de groază. Baba Vanga a vizualizat o invazie a lăcustelor în Africa, Aceasta va afecta terenurile cerealiere și va duce la înfometarea populației, cât și la conflicte armate între națiuni.

4. În 2022 există realități virtuale în care ne putem pierde complet

Un alt lucru prezis de Baba Vanga este trecerea activității oamenilor în online. După cum se vede pandemia a avut drept urmare această transformare a vieții într-una virtuale. Muncim de acasă, școala se face de acasă, totul este acasă pe calculator. Clarvăzătoarea spunea că petrecerea timpului în aceste realități virtuale poate duce la tulburări de memorie și de învățare. Iar în final va transforma oamenii în adevărați zombi.

5. Un dragon va prelua planeta

Cea mai bizară predicție a lui Baba Vanga este că un dragon va prelua planeta în 2021.

„Un dragon puternic va pune mâna pe omenire. Cei trei uriași se vor uni. Unii oameni vor avea bani roșii. Văd numerele 100, 5 și multe zerouri”, se presupune că ar fi vorbele bătrânei.

Anul 2022, marcat de o nouă pandemie! Cine a făcut premoniția cutremurătoare
Pixabay

Interpreții au presupus de atunci că „dragonul” este China. Cei trei giganți ar putea fi Rusia, India și China, iar banii ar putea fi bancnotele de 100 de yuani și 5000 de ruble, ambele de culoare roșie.