Nu este deloc ușor să lucrezi cu Ronaldo.

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din întreaga lume. De când a acceptat oferta celor de la Al Nassr, acesta a stârnit un val de controverse, dar nu pare să-i pese prea mult de asta. Ronaldo primește sute de milioane pe sezon și la fel ar fi primit și cel care accepta să-l antreneze.

Cristiano Ronaldo este tratat ca un adevărat prinț la Al Nassr. Fotbalistul scrie istorie pentru echipa din Arabia Saudită și vrea să demonstreze că este cel mai bun. Ronaldo este de neoprit atunci când intră în teren, dar mereu este loc de mai bine. Și, tocmai de aceea, unuia dintre cei mai buni antrenori i s-a propus să lucreze cu Cristiano.

Surprinzător pentru toată lumea, răspunsul a fost unul negativ. Zinedine Zidane, căci despre el este vorba, nu a vrut să-l antreneze pe starul de la Al Nassr. Zidane este liber de contract din 2021, dar asta nu înseamnă că spune „da” oricărei activități și propuneri care se ivesc.

Antrenorul care a refuzat să-l pregătească pe Cristiano Ronaldo. A dat cu piciorul unei oferte de milioane de euro

Cristiano Ronaldo este destul de dur cu cei din echipa lui

Zinedine și Ronaldo s-au mai intersectat și au lucrat împreună la Real Madrid. Fără sp verbalizeze adevăratul motiv al refuzului, Zidane nu pus punctul pe „i” și a refuzat orice colaborare și interacțiune cu Ronaldo.

Nici măcar bani nu l-au putut convinge pe antrenor să accepte oferta. Dacă mergea în Arabia Saudită să-l ajute pe Ronaldo, acesta ar fi primit 150 de milioane de dolari, câte 75 de milioane pentru fiecare an. Antrenorul nu a mai avut activitate de mai bine de doi, dar se pare că preferă să stea „pe tușă” decât să intre în teren.

Cu Ronaldo nu este deloc ușor de lucrat, mai ales că a ajuns la un anumit nivel. Iubitul Georginei a ajuns să ridice anumite pretenții pe care nu oricine le poate respecta.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.