Reclamă
Reclamă

Cel mai în vogă artist grec, Antonis Remos, va susține un concert inedit în România, în cadrul festivalului Fusion Music Fest, care va avea loc între 16-18 august pe plaja Reyna din Constanța.

Cântărețul grec, cunoscut pentru hiturile care l-au consacrat și pentru zecile de milioane de fani din întreaga lume, va urca pe scenă însoțit de orchestra Operei Naționale București, dirijată de Daniel Jinga. „Fusion, acesta este cuvântul care ar descrie spectacolul muzical pe care ni-l pregătește Antonis Remos pe plaja Reyna din Constanta, în cadrul unui festival pe care nu trebuie să-l ratați!”, a declarat Andreea Stanciu, PR manager al Fusion Music Fest.

Pe lângă Antonis Remos, festivalul va include și reprezentații ale unor artiști renumiți precum Inna, The Motans, Damian Draghici, Elena Gheorghe, 3 Sud Est și celebra Yasmin Levi din Israel. Aceștia vor cânta împreună cu 100 de instrumentiști pe una dintre cele mai mari scene din România, montată pe malul mării.

Reclamă

Biletele pentru acest eveniment au fost deja puse în vânzare pe platformele iabilet.ro și biletul.ro. Organizatorii promit o scenografie inspirată din amfiteatrele grecești și o atmosferă plină de distracție și voie bună, într-un cadru unic.

Andreea Stanciu a mai adăugat: „Pe lângă muzică, festivalul va oferi participanților și experiențe culturale și culinare deosebite, asigurându-se că fiecare moment petrecut pe plaja Reyna va fi memorabil.”

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro