Antonia și-a uimit fanii din mediul online după ce a apărut în fața acestora cu un look cu totul nou. Artista și-a schimbat coafura și a făcut ravagii cu frumusețea sa. Fanii au fost de-a dreptul fascinați, iar comentariile și reacțiile au fost pe măsură. Nici Alex Velea nu s-a lăsat mai prejos, căci și acesta a avut ceva de spus la adresa superbei sale soții.

Antonia se numără printre cele mai frumoase și talentate artiste de la noi din țară. De fiecare dată ne surprinde cu felul în care arată, frumusețea ei lăsându-ne mască pe toți cu fiecare ocazie. De data aceasta, artista a ieșit la înaintare cu un nou look spectaculos, ca de fiecare dată. Partenerul său de viață nu a ezitat și i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste în văzul tuturor.

Antonia, o nouă schimbare de look fabuloasă

În urmă cu puțin timp, Antonia a atras tate privirile după ce a postat o imagine cu ea sub o ipostază pe care nu am mai văzut-o până acum. Dacă vă gândiți că Antonia a apelat la o nouă operație estetică sau că și-a schimbat culoarea părului, vă înelai amarnic. De data aceasta, diva și-a împletit tot părul în codițe foarte subțiri. O prinde foarte bine noua schimbare, acest lucru fiind susținut de o mulțime de fani care au văzut frumoasa fotografie.

„Superba ❤️ / Ești minunata ❤️❤️❤️ / Wowwwww / Te ador ❤️😍 / Adooooor😍 / Frumusete / Foarte bine îți stă! / Oh my God!❤️ / Cea mai frumoasă femeie din lume. / Esti prea frumoasa , si fină dulce 🔥❤️”, i-au transmis fanii Antoniei.

Printe sutele de comentarii de apreciere, s-a regasit și Alex Velea. Și-a arătat din nou dragostea față de soția sa în văzul tuturor întrebând-o cât poate fi de perfectă. Se pare că noua schimbare este și pe placul lui și este foarte mulțumit de soția sa și de felul în care arată. Bineînțeles, și Antonia i-a dat replica. La fel de romantică, i-a scris un mesaj prin care îi spune cât de mult îl iubește și apreciază.

Antonia, parcă este o altă persoană! Reacția surprinzătoare a lui Alex Velea după schimbarea de look: ”De ce ești perfectă?” FOTOAntonia, parcă este o altă persoană! Reacția surprinzătoare a lui Alex Velea după schimbarea de look: ”De ce ești perfectă?” FOTO

„De ce esti Perfecta?!😍 @antonia Te ador!🔥” , i-a spus Alex Velea Antoniei.

„Sunt departe de asta, dar tu ma vezi asa pentru ca ma iubesti! Te iubesc mult, dar tu stii deja, acest flirt online este distractiv cu tine! 😛 Adu-ți aminte: Suntem eu și tu împotriva lumii! Stii ce zic!🤍”, i-a răspuns Antonia lui Alex Velea pe contul ei de Instagram.