Antonia nu a trecut zilele acestea prin cea mai bună perioadă din viața sa. Vedeta a făcut o serie de mărturisiri pe rețelele sociale, care le-au dat de gândit fanilor. Ea susține că unii dintre cei mai buni prieteni de-ai săi au trădat-o. Iubita lui Alex Velea este dezamăgită profund de cei pe care îi considera apropiații ei.

Nu este pentru prima dată când Antonia are replici dure la adresa „prietenilor”. Ea s-a supărat extrem de tare pe ei și de ziua fiicei sale. La vremea aceea, cântăreața a postat mai multe mesaje pe Instagram. Le-a transmis urmăritorilor că multe persoane importante și la care nu s-a așteptat vreodată au uitat de ziua micuței. Nu i-a venit să creadă acest lucru.

Antonia, mesaj pentru ”prieteni”

Recent, ea a postat un alt mesaj pentru toți cei care au trădat-o. Antonia este extrem de activă pe rețelele sociale, dar și foarte sinceră cu fanii ei. Ea nu se teme să spună lucrurilor pe nume ori de câte ori are ocazia. Unii o judecă pentru felul în care se exprimă, dar ea nu ține mereu cont de gurile rele.

Antonia, trădată de prieteni! Vedeta a răbufnit pe Instagram: „GROAZNIC!”
Instagram

Probabil, unul dintre cele mai mari defecte ale Antoniei este legat de faptul că are prea mare încredere în oameni. Le considera pe acele persoane, despre care a discutat, loiale, dar a ajuns să fie dezamăgită.

Nu le-a dezvăluit numele, dar fanii au o bănuială despre cine ar putea fi vorba. Iubita lui Velea a menționat că ar fi vorba despre un cuplu, iar internauții s-au dus imediat cu gândul la Alexia Eram și Mario Fresh. Nu știm dacă este vorba despre ei, cert este că artista s-a supărat foarte rău pe persoanele respective.

„Am aflat recent că oamenii dintr-un cuplu pe care îi consideram prieteni m-au făcut să cred și să simt că suntem apropiați de fapt, nu mă suportă și mă bârfeau/bârfesc cu alți <<prieteni>>(Prieteni care sunt mai apropiați de ei…plus alții) GROAZNIC!”, a scris Antonia pe Instagram.