Chiar dacă a fost vorba doar despre o provocare de o zi, Selly și Antonia au trăit o experiență pe care cu siguranță n-o vor uita. Chiar într-o piață cunoscută din București cei doi au fost vânzători de fructe și legume, iar la finalul zilei provocarea le-a adus o surpriză la care nu se așteptau. 

Despre Antonia și Selly putem spune că s-a descurcat de minune în funcția de vânzători în piață. Însă, cei doi au avut ceva de tras până au găsit o tarabă disponibilă și ceva marfă. Vlogerul a cumpărat toată marfa de la o altă vânzătoare din piață, pentru suma de 2.600 de lei. Locul femeii a fost luat chiar de către acesta și de cântăreață. Cei doi s-au pregătit intens pentru noul „job”.

Cum s-au desfășurat lucrurile pentru Antonia și Selly

Antonia a purtat pe cap un batic și un șorț, ambele specifice meseriei de vânzător în piață. Au cântărit fructe și legume și au avut grijă ca fiecare client să plece mulțumit, oferindu-le și câteva alimente „din partea casei”. Toată lumea i-a recunoscut pe cei doi, chiar dacă au avut câteva articole vestimentare care le-a schimbat înfățișarea. Selly a fost surprinsă să afle că are susținători chiar și de vârste înaintate. Chiar și așa, prețul cireșelor care a crescut alarmant, i-a uimit extrem de tare pe trecători.

Antonia și Selly și-au schimbat meseria? Cum arată cei doi ca vânzători în piață. Mori de râs! FOTO
social media