Antonia și Alex Velea, luați de val pe internet. Cum s-au pozat cei doi artiști. „Luați-vă o cameră! Nu-i frumos să vă…”

Cei doi artiști nu se tem să se afișeze în fața camerelor, dar mai ales în fața fanilor care îi urmăresc și care îi iau drept exemplu de fiecare dată. Astfel că au reușit să îi surprindă cu adevărat în ultima lor apariție.

Antonia și Alex pot spune că au tot ceea ce își doresc: o carieră de succes, locuința mult visată în care s-au mutat nu cu mult timp în urmă, o familie superbă și niște copii adorabili, pe care Antonia îi pozează și îi filmează toată ziua pe Instagram. Ce își pot dori mai mult?

Se iubesc foarte mult, iar acest lucru se vede. Mai mult de atât, își declară iubirea în public ori de câte ori au ocazia, chiar dacă multă lume nu este de acord cu asta. Aproape toți fanii lor le dau comentarii în care își exprimă aprecierea față de idolii lor.

Într-una dintre ultimele lor postări, se sărutau cu foc și păreau mai fericiți ca niciodată în izolare și au dat din nou dovadă că fac față foarte bine acestei perioade prin care trece țara noastră.

Unii, ceva mai răutăcioși și cârcotași, nu au apreciat postarea de față, ci i-au criticat spunându-le că acesta nu este un gest de iubire, pe care trebuie să îl faci în fața tuturor, ci este unul intim. Așa se face că au venit repede și comentariile răutăcioase din partea unor, comentarii de care probabil artiștii nu au ținut seama.

„Luați-vă o cameră! Nu-i frumos să vă pupați așa în fața tuturor!”, le-a transmis admirator în comentarii.

 

Lasă un răspuns

Adevărul despre Asia Express! Doi foști concurenți ai emisiunii au spus tot! Ce nu s-a dat niciodată la TV:

Armă indestructibilă: avion tactic chinezesc super puternic