În urmă cu doar câteva zile, Antonia și Alex Velea au fost acuzați de către o femeie că ar fi agresat-o verbal, la un eveniment. Ei bine, până acum cei doi îndrăgostiți au refuzat să comenteze în vreun fel toate acuzațiile care li s-a adus în spațiu public, dar artistul nu a mai rezistat și a scris pe contul lui de Instagram ce anume au decis el și iubita lui să facă având în vedere cele întâmplate.

Antonia și Alex Velea vor acționa în instanță

După ce femeia respectivă i-a acuzat în fel și chip, internauții le-au sărit în cap și i-au judecat aspru. Acesta este și motivul pentru care vedetele nu au mai rezistat și au decis să pună piciorul în prag. Velea este de părere că unii vor doar să creeze un circ mediatic și să facă o campanie de bullying la adresa lor.

“S-au făcut numeroase acuzații de bullying la adresa mea și a Antoniei, acuzații nefondate, fără dovezi, cu scop evident defăimător, inițiate de persoane care au ales să creeze un circ mediatic pentru a beneficia de atenție, care au apelat la solidaritate din partea opiniei publice, transformând totul într-o campanie de bullying la adresa noastră.” a scris Alex Velea în mediul online.

Cei doi au preferat să se concentreze pe alte lucruri importante pentru ei, să își protejeze familia, dar lucrurile au mers mult prea departe, iar comentariile răutăcioase au început să apară într-un număr foarte mare la postările lor. Au decis să acționeze în instanță, pentru a lămuri totul.

„Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect și să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație, însă, din păcate, pentru că bullying-ul îndreptat către noi prin mesaje, comentarii și postări din ce în ce mai agresive, vom acționa în instanță aceste persoane pentru a se putea face dreptate și pentru a lămuri această situație care a dus la un val de ură și de jigniri nemeritate. Noi vom continua să ne focusăm pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră.”, au mai zis ei.