Iubita lui Alex Velea își etalează noile silicoane de fiecare dată când are ocazia! Așa s-a întâmplat și acum, cand o fana i-a pus o intrebare deranjanta!

Deja toata lumea a aflat că Antonia și-a pus silicoane. Nici nu era greu să ne dăm seama, mai ales că, de când cu noile achiziții, artista pozeaza din ce în ce mai provocator.

Deși, pentru o scurta perioada, s-a gandit sa tina operatia secreta, Antonia s-a razgandit si a dat cartile pe fata! Oricum ar fi fost mai mult decat evident pentru toata lumea ca iubitei lui Velea i-a crescut… pieptul, mai ales ca acum bruneta pozeaza purtând sutiene din ce în ce mai minuscule.

La ultima astfel de postare, o fană i-a pus Antoniei o întrebare indiscretă pe contul de Instagram. Internauta a îndrăznit să o întrebe pe frumoasa artistă de ce s-a dezbrăcat. Raspunsul vedetei nu a întârziat să apară, fiind unul sarcastic.

”Îmi era cald rău 🤓😉”, a scris Antonia.

Cât despre ceilalti fani, acestia au fost cuceriti de imaginea publicata de artista si s-au intrecut în comentarii care mai de care mai apreciative la adresa ei.

Zilele trecute, Antonia povestea ca se plictiseeste enorm in izolare si ca duce dorul concertelor, dar mai ales al Mayei, fiica sa care locuieste in Italia.

”Îmi este dor de viaţa de dinainte, chiar dacă de multe ori eram super ocupată şi nu reuşeam să mă odihnesc destul. Îmi este dor să merg la concerte, să mă întâlnesc cu fanii. Îmi lipseşte să stau cu toată familia, îmi lipseşte Maya foarte mult, mi-aş dori să fim cu toţii acum.”, a povestit ea.

Distribuie

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro