Antonia este o prezență savuroasă de fiecare dată! Oriunde apare, cu orice ar fi îmbrăcată, aranjată sau nu, artista tot arată ca o femeie fatală în fața căreia nu poate sta nimic. Cu o doză de senzualitate peste limită, cântăreața se arată în fața fanilor săi în toate ipostazele. Fie că se află acasă, fie că se află în oraș sau în sala de fitness, Antonia este la fel de sexy și apetisantă.

Este adevărat că depune eforturi considerabile pentru a se menține într-o formă de invidiat, dar este adevărat și faptul că are și o genă foarte bună. Este nelipsită din sala de fitness, iar acest lucru se observă cu ochiul liber. Are corpul foarte bine lucrat și pare că nu are de gând să se oprească prea curând din transformare.

Antonia și-a surprins din nou fanii cu un decolteu amețitor! FOTO

Antonia face ravagii direct din sala de fitenss

Antonia pune cu botul pe labe orice bărbat cu formele sale. Bustul său generos iese în evidență de fiecare dată, iar aceasta a fost o nouă ocazie în care Antona a purtat un echipament de sport foarte decoltat, care îi lăsa la vdere tot ce are ea mai frumos. Artista a acaparat toată atenția, iar fanii au putut să vadă încă o dată cât de sexy poate să fie.

Episoadele de acest gen nu sunt deloc rare pe conturile de socializare ale Antoniei. Partenera de viață a lui Alex Velea le-a mai arătat fanilor săi și unul dintre tauajele sale care se află într-o zonă mai greu accesibilă, la care doar Velea are acces, mai exact în zona posteriorului. Antonia are desenat un fluturaș cu care a făcut ravagii în mediul online.

Alex velea nu poate să fie decât un bărbat foarte norocos. Nu oricine are lângă el o asemenea femeie. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani și au împreună doi copii minunați.