Artista a avut o apariție total neașteptată în mediul online

Antonia și-a arătat formele de invidiat pe Instagram. Vedeta a publicat pe contul ei de socializare. În fotografii, cântăreața și-a arătat bustul generos, precum și talia de viespe. De altfel, în partea de jos, vedeta nu purta decât un slip care îi lăsa posteriorul la vedere.

Imaginile sexy cu Antonia provin din vacanța în Maldive

Antonia are o perioadă extrem de aglomerată în prezent. Ca în cazul majorității artiștilor, aproape de sărbătorile de iarnă, programul îi este extrem de încărcat. Astfel, cântăreața a poposit ieri lângă Brașov, la Ghimbav, pentru un concert. Cu toate că a îndurat frigul de la munte, Antonia a fost cu gândul la căldura din Maldive. De altfel, vedeta a și postat în mediul online câteva imagini din ultima ei vacanță acolo.

Social media

În fotografiile sexy, iubita lui Alex Velea apare într-o ținută de plajă care îi lasă formele la vedere. Cum era de așteptat, fanii ei din mediul online au reacționat imediat. Antonia a avut parte de o avalanșă de complimente pentru modul în care arată.

Vreau să mă întorc la asta.„, a scris vedeta pe Instagram alături de imagini.

Siluetă de invidiat după 3 nașteri

Antonia are 33 de ani și se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Artista a devenit mamă de 3 ori până acum, are o familie împlinită și un partener de care este îndrăgostită. De altfel, cariera ei în muzică este una strălucită. Dincolo de toate acestea, Antonia are parte de dragostea și susținerea numeroșilor fani. Cântăreața nu este apreciată doar pentru vocea și talentul ei ci și pentru frumusețe. Antonia are trăsături aparte,fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.

Vedeta este întrebată frecvent cum reușește să se mențină într-o astfel de formă. Mai ales după ce a trecut prin 3 nașteri, artista arată la fel de spectaculos. Dincolo de grija pe care o are legată de alimentație, Antonia are o genă bună de familie. Mama ei, Denise Iacobescu arată de asemenea impecabil la 55 de ani.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.