Antonia nu pierde deloc timpul în izolare, ba chiar artista se bucură de timpul pe care îl are alături de iubitul ei, Alex Velea, dar și alături de cei doi băieți ai ei, Dominic și Akim.

Antonia și Alex Velea s-au mutat recent într-o casă spațioasă, situată pe malul unui lac, într-o zonă selectă din Pipera. Lcoul în care este situat frumoasa lor casă îi permite Antoniei să stea la plajă și să se bucure de soare cât mai sumar îmbrăcată.

„Petrecem timp cu copiii, ne odihnim, ne uităm la filme, eu mai gătesc din când în când, mă mai şi antrenez, ţin legătura cu fanii pe Internet. Copiilor le-am spus că este un virus, că poţi să te îmbolnăveşti tare şi să ajungi la spital, le-am zis că trebuie să avem grijă şi să stăm în casă o perioadă, nu vor avea cum să meargă la grădiniţă.”, a declarat ea.

Artista nu s-a temut să posteze și pe Instagram cțteva fotografii în care își etalează corpul perfect, dar și noile silicoane. Antonia nu a ținut secret faptul că are silicoane, ci a vorbit deschis despre asta, fără să îi pese de părerile oamenilor din jur.

 „Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, spunea artista, pe contul său de Instagram.

 

Share.