Antonia are un trup la care multe femei doar visează. Vedeta nu a arătat bine peste noapte, ci face eforturi în fiecare zi pentru a se menține în formă, iar acest lucru nu este deloc ușor pentru ea. A primit un mare ajutorul și din partea partenerului său de viață Alex Velea, care o susține în tot ceea ce face și alături de care merge și la sală. La fel ca și ea, artistul este interesat de felul în care arată și face tot ceea ce îi stă în putință, pentru a se menține.

„Nu e ca și cum stau toată ziua la sală”

Vedeta primește des întrebarea legată de când are timp să se ocupe de toate lucrurile acestea, iar a încercat să lke explice tuturor că nu stă toată ziua la sală, ci își sacrifică o oră din ziua sa pentru activitățile fizice. Dimineața, după ce artiștii îi lasă pe cei mic la grădiniță, se duc imediat la sală, astfel că în restul zilei au timp și pentru alte activități.

 „Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața”, a povestit Antonia.

Legat de alimentație, artista a povestit că nu mănâncă deloc preperate în ulei și nici grăsimi. Mănâncă de cele mai multe ori preparate la grătar, orez, dar și multe legume. Antonia este de părere că nu trebuie să faci foamea ca să arăți bine, ci doar să mănânci sănătos și nimic mai mult.

Antonia, secretul unui trup perfect! Cum reușește vedeta să se mențină în formă: "Nu e ca și cum stau toată ziua la sală"

„Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”, a mai zis iubita lui Alex Velea.