Antonia este mereu optimistă și transmite energie poztivă, dar în spatele zâmebtului ei se află o dramă.

Antonia este mereu cu zâmbetul pe buze și emană energie pozitivă. În spatele chipului frumos există problemele pe care nu multă lume le știe despre ea. Viitoarea soție a lui Velea și-a făcut curaj acum ceva timp și a deschis cutia Pandorei. Antonia a recunoscut că suferă de o boală tipică societății de acum și că nu are deloc liniște.

Antonia se luptă zilnic cu anxietatea

Artista a lansat acum ceva timp alături de Carla’s Dreams ”Anxietate” și se pare că nu este doar o piesă. Anto se confruntă destul de des cu episoade de anxietate, iar cele mai mari frici sunt cele legate de creșterea celor trei copii ai ei. Deși se afișează mereu pe Instagram în ipostaze perfecte și zâmbește, Anto a recunoscut că sunt momente în care anxietatea preia controlul.

„Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite…. în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine, iar anxietatea preia controlul.”, a scris artista pe social media.

Antonia se afișează mereu în fața fanilor cu zâmbetul pe buze, dar nu mulți stiu cu ce boală se confruntă artista. „Îmi fac griji că nu fac totul bine”
Unica

Artista, mamă la distanță pentru fiica ei, Maya

Acum 7 ani, Antonia punea capăt mariajului cu Vicenzo Castellano. Divorțul artistei nu a fost unul deloc ușor, Antonia fiind numită de multe ori artista cu cel mai lung divorț din showbizz. Recent, Antonia a bifat prima copertă împreună cu fetița ei, Maya pentru Viva! și tot acolo a vorbit deschis și despre experiența de a fi mamă la distanță.

„E greu să știu că Maya nu se simte bine și nu îi sunt alături. E greu să nu fim de Crăciun sau alte sărbători importante împreună, să nu facem teme împreună, vacanțe. Sunt multe momente dificile și sper să putem recupera de acum încolo.”

Cine a primit custodia Mayei după divorț?

Una dintre problemele care s-au ridicat în urma divorțului a fost cea legată de custodia Mayei și, în timp ce divorțul s-a întins pe ani de zile, cei doi foști parteneri au fost foarte hotărâți când a venit vorba de soarta celei mici.

”Am stabilit să petreacă timp și la mine în România, cu noi. Lucruri absolut normale. Nu am lipsit de la nicio aniversare din viața ei, mai puțin de la cea de anul trecut, unde nu am putut ajunge din cauza unor complicații impuse de pandemie, și a fost unul dintre momentele extrem de grele, în care am suferit enorm. De regulă, își face ziua de naștere în Italia, așa că și anul acesta voi fi acolo alături de ea”, a declarat artista pentru Viva.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.