Antonia este un adintre cele mai talentate și frumoas artiste de la noi din țară. Fanii o admiră foarte mult pentru talentul ei, dar și pentru frumusețea ieșită din comun. De curând, aceasta a postat o fotografie în mediul în online cu care își ”șochează” fanii în cel mai pozitiv mod. Artista și-a făcut o schimbare de look, iar fanii au complimentat-o.

Reclamă

Antonia nu mai are nevoie de nicio prezentare. Face show oriunde merge și știe ceea ce le place oamenilor să vadă. Profesionalismul și talentul ei i-au adus succesul, dar i l-au și păstrat de-alungul timpului. Soția lui Alex Velea se mândrește cu o carieră înfloritoare și cu o familie ca în povești. Nici soțul ei nu se lasă mai prejos, pentru că și Velea este la fel de talentat și respectat de fanii lui.

Reclamă

Se pare că Antonia și-a făcut curaj și și-a făcut o schimbare de look. Artista și-a schimbat culoarea părului și pare că o prinde foarte bine. Destul de recent, vedeta a publicat în mediul online o imagine cu noua tranformare. Ce credeți că au avut de spus fanii artistei de pe rețelele de socializare? Numai vorbe de laudă. Aceștia recunosc faptul că îi stă chiar mult mai bine decât cu look-ul pe care îl avea înainte.

 Antonia, schimbare radicală de look! Fanii au rămas șocați

Antonia, schimbare radicală de look! Fanii au rămas șocați

”Esti frumoasa oricum🤗🤍/ Nuu , ești superbă așa …❤️/ Any colour is great in you ❤️/ Esti cea mai tareee🤍😍/ Cu șuvițeeee blondeeee ♥️♥️/ Nu,esti mult mai frumoasa asa cum esti acum!❤️/ Whatever u want its your hair❤️/ Ești frumoasă oricum ❤️❤️”, sunt doar o parte dintre reacțiile celor din mediul online.