Antonia a dat mereu de înțeles că nu o interesează mesajele răutăcioase din partea haterilor. Ei bine, de data aceasta a demonstrat că nu este chiar așa. Replicile acide venite la adresa ei și a familiei sale o afectează mai mult decât lasă să se vadă. Recent, ea nu s-a mai putut abține și s-a luat de cei care nu își văd de viața lor.

Cine nu are hateri nu există, spunea cineva. Iubita lui Alex Velea nu duce lipsă de ei și a ajuns chiar să nu îi mai suporte. Aceștia o asaltează aproape zilnic cu mesaje, motiv pentru care s-a și decis ă ia atitudine. Nu înțelege de ce unora le pasă atât de mult de ea și nu se uită în propria lor curte.

Antonia, enervată de cei care nu își văd de viața lor

Nu toată lumea o are la suflet pe Antonia, care a cucerit pe toată lumea cu frumusețea și cu vocea ei. Deși până acum a ignorat mesajele urâte, ultimele pe care le-au primit au fost picătura care a umplut paharul. Într-un mesaj postat pe social media, iubita lui Velea a spus tot ce a avut pe suflet. Este de părere că doar niște oameni frustrați i-ar putea spune astfel de cuvinte urâte.

„Unii oameni ar trebui să învețe să își vadă de treaba lor! Nimeni nu le-a cerut părerea. Nu îți place ceea ce face altcineva, asta e problema ta…nu te apuca să le strici bucuria doar pentru că ești tu frustrat…ai propriul drum de urmat, doar al tău!”, este începutul mesajului său, transmis pe Instagram.

Antonia, replice acide pentru hateri! Iubita lui Alex Velea a luat foc: „M-ați ajutat voi cu ceva?”

Cântăreața i-a rugat pe cei cărora nimeni nu le-a cerut părerea să își vadă de treaba lor. În plus, ea a vorbit și despre cum este viața ei și a familiei sale în pandemie. Se pare că nici pentru ea și iubitul ei nu a fost un an prea bun, mai ales că au doi copii de crescut.

„Toată lumea se chinuie, încercând să mănânce și să câștige bani pentru propria familie, în special în acest an, în care a fost totul atât de greu! M-am săturat de toți acei oameni cu falsa lor „sinceritate”. Toți trebuie să mâncăm, eu nu vreau să-mi fie foame…Am copii, o casă, părinți și lista poate continua. Mai mulți bani, mai multe probleme! Vedeți-vă naibii de propriile voastre treburi, fiți cei mai „cool”, cei mai „sinceri”, noi vom face exact ceea ce trebuie să facem! Nu pot să suport oamenii care cred ei că le știu pe toate și simt nevoia să mă judece sau să-mi spună opinia lor, pe care nu am cerut-o, aceia sunt cei mai mari iposcriți. Când m-ați ajutat voi cu ceva în viața mea, de la carieră până la familie? Încercați să vă reparați pe voi înșivă! Practicați ce predicați, vă rog.”, a continuat ea.