Antonia și-a etalat din nou formele bine lucrate în sala de fitness pe rețelele de socializare. Cuvintele sunt de prisos în această situație, căci artista parcă este mai senzuală pe zi ce trece și nu, nu o spunem doar noi, ci sutele de fani care o admiră zilnic în mediul online. De data aceasta au avut încă o motiv să o complimenteze din plin de cântăreață. Dar și ce mai motiv au avut! Antonia s-a fotografiat cu posteriorul bombat în prim-plan.

Antonia a deținut, la un moment dat, titlul de cea mai frumoasă femeie de la noi din țară. Nu este de mirare, căci oricine poate confirma că femeile din România au o frumusețe aparte, așa cum nu se mai întâlnește în alte țări. În mod cert, frumosa parteneră de viață a lui ALex Velea se află în top, foarte mulți considerând-o chiar femeia ideală, cu cele mai frumoase trăsături. Toți bărbații și-ar dori-o, iar Alex Velea nu poate fi decât un bărbat extrem de norocos, poate cel mai norocos, așa cum ar spune unii!

Antonia, apariții din ce în ce mai îndrăznețe pe rețelele de socializare

Antonia este un fenomen în rândul femeielor din țara noastră. Este frumoasă, talentată și are lumea la picioare atunci când se află pe scenă. Este femeie de casă în același timp și a dovedit de-a lungul timpului că frumusețea nu este singurul ei punct forte.

Antonia a fost înzestrată din plin de Mama Natură, dar acest lucru nu înseamnă că nu are nevoie de operații estetice. Știm cu toții cât de bine poate să arate acum după ce Antonia a călcat pragul medicului estetician pentru a-și mări sânii, rezultatul fiind fix pe placul ei.

Antonia, o nouă imagine extrem de provocatoare! Fanii au fost în delir / FOTO

De data aceasta, Antonia ne încântă privirea cu o fotografie în care focusul atenției nu mai se află pe sânii tunați, ci pe posteriorul bine lucrat în sala de fitness.