Deși o vedem mai mereu cu zâmbetul pe buze, iubita lui Velea, ca oricare alta femeie, trece și prin momente mai triste. A avut un astfel de moment acum, când a izbucnit în lacrimi pe contul de Instagram.

Antonia se bucura de un succes enorm. Se numără printre cele mai frumoase și sexy artiste de la noi din țară, având milioane de fani. Are o voce și un timbru aparte, reușind să umple săli întregi de spectacol cu talentul oferit de mama natură.

Reclamă

Si pe plan personal, artista o duce extrem de bine. Relația de iubire cu Alex Velea este fără îndoială una ca-n basme, iar cei 3 copii o fac o mamica implinita. Cu toate acestea, frumoasa Antonia mai trece uneori și prin momente de tristețe. Pe contul de Instagram, acolo unde este mereu activă, focoasa brunetă a postat un filmulet în timp ce plângea.

Fiind în plină epidemie de coronavirus, artista s-a izolat în casă, anulându-și în acest sens toate concertele. Și cum dorul de vedeta preferată este mare, fanii i-au pregătit un filmuleț de-a dreptul emoționant, prin care aduc cuvinte frumoase la adresa ei.

Cum iubita lui Velea este o fire sensibilă, a izbucnit imediat în lacrimi pe contul de Instagram, mulțumindu-le fanilor pentru gestul făcut. ”Sunteți cei mai tari! Vă mulțumesc!”, a zis ea, în timp ce-și ștergea lacrimile de la ochi.