Scandalul dintre Antonia, Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden a ocupat, anul trecut, primele pagini ale ziarelor. Vedetele s-au certat extrem de tare și și-au aruncat cuvinte grele în mediul online. Velea a jucat un rol extrem de important în cariera lor și i-a ajutat atât de mult cât i-a putut, dar a ajuns să fie dezamăgit enorm de cei pe care i-a tratat ca pe copii lui.

Antonia: ”Ei nu mai există pentru noi”

Multă lume a crezut că vor lăsa toate aceste lucruri deoparte și că se vor împăca, dar nu a fost deloc așa. Aceștia nu și-au mai vorbit și au luat-o pe drumuri diferite. Antonia a fost și ea dezamăgită de atitudinea tinerilor și nu se aștepta să audă asemenea cuvinte urâte venite la adresa ei și a partenerului său de viață din partea lor. Nu a ezitat să își exprime punctul de vedere despre cele întâmplate, iar recent a dat niște declarații despre cei pe care iubitul ei i-a ajutat să fie cine sunt astăzi.

Antonia este de părere că subiectul este unul mult prea vechi, pentru a se mai discuta despre el, dar nu a ezitat să o facă. Partenera de viață a lui Alex Velea a povestit că și ea i-a susținut atât de mult cât a putut, dar că a trecut deja peste dezamăgirea pe care o simțea la vremea respectivă. Din punctul ei de vedere, Lino Golden și Mario Fresh doar le-au arătat fețele lor și acum tinerii nu mai există pentru ei. Declarațiile frumoasei cântărețe Antonia vorbesc dela sine în acest sens.

Antonia, noi dezvăluri despre Mario Fresh și Lino Golden: "Am învățat să nu mă mai..."

”Ce veche e treaba asta (n.r. cearta dintre ei). Nu e nimic. A murit treaba. I-am susținut foarte mult. A fost o perioada când am fost foarte dezamăgită. Am trecut peste. Am învățat să nu mă mai gândesc la asta. Ne-au arătat fețelele lor, atât. Nimic mai mult. Nu prea am comentat pe treaba asta nici eu, nici Alex. Ei nu mai există pentru noi”, a declarat Antonia.