Deși are foarte mulți admiratori care o apreciază pentru muzica sa dar și pentru felul său de a fi, Antonia primește și mesaje răutăcioase din partea internauților.

După ce sa implicat în scandalul dintre iubitul ei, Alex Velea și Abi Talent numindu-l pe acesta din urmă ”Regele Măscăricilor”, Antonia a început să primească din ce în ce mai multe mesaje răutăcioase.

Reclamă

„N-am nevoie de «respectul» tău! Te-am văzut o dată (nu știam cu ce te ocupi) și m-ai rugat să facem o poză. O să te coste tupeul ăsta ieftin. Ești exact cum zice Velea: Un măscărici. Regele Măscăricilor!”, a scris Antonia pe Instagram făcând referire la Abi Talent.

Antonia nu a mai rezistat mesajelor neadecvate și a făcut un video pe Instagram în care artista dă vina pe educație și lipsă de bun simț.

„Stau și mă uit la niște comentarii și mesaje și dacă vedeți ce limbaj au copiii din generația asta te sperii! Sunt foarte dezamăgită și cumva scârbită de câtă răutate există într-un corp atât de mic. (10-20 ani) Sunteți atât de răutăcioși, jigniți atât de ușor oameni și străini! Susțineți niște oameni care promovează răutate și vulgaritate! Eu nu înțeleg părinții acestor copii. Unde sunteți? Ce educație le-ați dat, pentru că dacă mă întrebați pe mine, DA, ESTE VINA PĂRINȚILOR! Educație și maniere !!!! Trist.”, a spus Antonia, în video postat pe Instagram.