Antonia și Alex Velea formează, fără niciun fel de îndoială, unul dintre cele mai puternice și frumoase cupluri de la noi din țară. Cei doi sunt pregătiți să își ducă frumoasa poveste de iubire la un alt nivel, iar artistul deja a cerut-o în căsătorie și a postat întregul moment pe rețelele sociale. Artista nu a bănuit nici măcar o secundă ce urmează să se întâmple, dar a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.

Antonia, mai sinceră ca oricând

Întrebată cum gestionează certurile care se ivesc între ei, cântăreața a ținut să precizeze faptul că, de fiecare dată, cel care cedează este cel care a început. Nu se ceartă prea des, iar atunci când se întâmplă nu este nimic grav, astfel încât să nu aibă o rezolvare imediată.

„Cedează cel care a început… Nu sunt atât de dese și sunt cumva firești, mici ciondăneli ca în fiecare cuplu.”, a declarat Antonia.

Antonia, mărAntoniaturisiri picante despre viața intimă! De la ce pornesc certurile dintre ea și Alex Velea

Alex Velea se consideră cel mai noroc bărbat din lume, pentru faptul că are alături de el o femeie precum Antonia. Îndrăgostiții au reușit să construiască multe lucruri de când formează un cuplu și au chiar și doi copii superbi, care le calcă pe urme. În ceea ce privește nunta, artistul a menționat că nu își doresc o nuntă mare, deoarece vor să aibă timp să stea de vorbă cu toți invitații la petrecere.

”Cred în uniunea asta în fața Domnului, credem în Dumnezeu amândoi și ne dorim treaba asta. Nu suntem extrem de evlavioși, fiecare cu Dumnezeul lui, nu vrem nuntă prea mare, e nasol, că nu apuci să vorbești, de fapt, cu nimeni”, a povestit Alex Velea.