Rare sunt momentele în care Antonia vorbește despre viața sa privată. Recent, frumoasa cântăreață a fost invitată într-un platou de televiziune și a dat detalii despre nunta pe care o plănuiește cu actualul ei partener de viață, Alex Velea, dar și despre fosta ei căsnicie.

Antonia, cel mai recent interviu

Se pare că artista a primit foarte multe mesaje, după ce a reușit să rupă orice fel de legătură cu fostul soț. Antonia a specificat că oamenii nu știu nimic despre situația ei și nici nu au idee ce a așteptat timp de cinci ani. Este o situație personală, despre care nu a dat prea multe detalii, dar se bucură că acum este totul bine și poate merge mai departe.

”Am primit foarte multe mesaje. M-am bucurat pentru că am așteptat foarte mult să se întâmple. Mulți nu cunosc situația mea și n-au înțeles ce am așteptat atât. Am avut o situație personală cu fosta mea relație și acum totul este OK și putem merge mai departe. Îmi doresc o nuntă mai intimă, nu-mi doresc o nuntă mare”, a declarat Antonia.

Legat de nuntă, cântăreața a spus că nu își dorește una mare. Nu ar schimba nimic în viața sa, pentru că a învățat foarte multe lucruri din greșelile pe care le-a făcut.

„Nu știu dacă aș schimba ceva din viața mea, nu vreau să par clișeică. Am învățat foarte multe lucruri din greșelile pe care le-am făcut și sunt cine sunt eu acum datorită acestor experiențe. Aș schimba niște momente în care mi-am irosit energia. Când m-a supărat lumea și am reacționat, răutăți, lucruri de genul ăsta. Pentru că au fost pierdere de timp. Însă experiențele mele, nu, chiar dacă au fost dureroase sau neplăcute”, a mai zis ea.

Mai mult de atât, și-a făcut chiar și un tatuj cu chipul lui Alex Velea, viitorul ei soț, pe care îl iubește la nebunie și alături de care are doi copii.
 „Ultimul tatuaj pe care l-am făcut este cu fața lui Alex. Acum un an sau doi l-am făcut, nu mai știu. Nu știu câte tatuaje am în total, nu le-am numărat. Nu le regret. Fac parte din tine, nu ai cum să te plictisești de ele”, a adăugat Antonia.