Antonia și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Cei doi s-au logodit acum câteva luni. Pe parcursul anilor, aceștia au reușit să-și clădească una dintre cele mai frumoase familii. Artista a vorbit recent și despre relația ei cu Alex Velea, dar și despre conflictele din familie.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. De-a lungul timpului, fanii erau de părere că relația lor nu va dura prea mult. Însă, Antonia și Alex Velea le-au demonstrat acestora contrariul. În tot acest timp, cei doi și-au clădit o familie frumoasă. Recent, artista a ținut să vorbească despre relația dintre ea și artist, dar și de la ce pornesc cel mai des conflictele între cei doi.

social media

Antonia, despre conflictele din relația sa cu Alex Velea

Antonia a vorbit deschis despre certurile din familia sa. Se pare că atât Antonia, cât și Alex Velea sunt niște persoane geloase. Aceștia se iubesc enorm și nu doresc ca cineva să vină și să le strice relația. De asemenea, frumoasa artistă a mărturisit că nu există scandaluri care să ducă la o despărțire și este vorba doar despre anumite discuții banale.

„Suntem geloși în limita „plăcută”, aceea în care îți pasă de celălalt, nu în zona agasantă a geloziei. Micile conflicte nu apar de la lucruri serioase, ci de la lucruri banale și, de regulă, se sting repede, pentru că ne dăm seama că nu sunt importante și că poate oboseala și-a spus cuvântul”,  a declarat Antonia.

Mai mult, artista a vorbit și despre perioada în care abia formase un cuplu cu Alex Velea. Ea a mărturisit că a fost o perioadă destul de grea, deoarece amândoi ieșiseră din relații și toată lumea era împotriva lor. Însă, nu au luat în seamă comentariile răutăcioase, iar relația lor din momentul de față este mai puternică ca niciodată.

„Au fost momente delicate la început, când multă lume specula și făcea comentarii deplasate, când eram urmăriți și judecați pentru orice. Acest lucru afecta relația noastră. Dar ne-am dat seama că iubirea noastră e mai importantă și am reușit să depășim orice obstacol”,  a mai spus artista.