De curând, Antonia a vorbit pe pagina sa de Instagram despre dezamăgirea sa legată de copiii din ziua de astăzi, susţinând că marea parte sunt frustraţi. Aceasta a ajuns la o astfel de concluzie din cauza copiilor care o înjură foarte des pe reţelele de socializare.

Reclamă

„Sincer, mă bucur enorm de mult că am prins alte vremuri. Stau să mă gândesc că ăștia sunt viitorul țării. Nasol, nasol rău de tot. E groasă ce se întâmplă. Și nu mă refer acum, în curând. Primesc mesaje de genul de foarte mulți ani. Dar acum a devenit din ce în ce mai rău. Din ce în ce mai rău. Dacă simțiți că aveți nervi, frustrări, mergeți… eliberați-vă prin sport, nu prin mesaje de pe net cu înjurături. Când zic că e vina părinților nu mă refer doar la… că nu îi controlează când accesează netul. Mă refer la educația copilului efectiv, ce poate să scoată pe gură”, a spus Antonia.

Antonia este scârbită de răutatea copiilor.

Reclamă

“Stau și mă uit la niște comentarii și mesaje și, dacă vedeți ce limbaj au copiii din generația asta, te sperii. Sunt foarte dezamăgită și cumva scârbită de câtă răutate există într-un corp atât de mic, 10-20 ani. Sunteți atât de răutăcioși, jigniți atât de ușor oameni și străini. Susțineți niște oameni care promovează răutate și vulgaritate! Eu nu înțeleg părinții acestor copii. Unde sunteți? Ce educație le-ați dat? Pentru că, dacă mă întrebați pe mine, da, este vina părinților! Educație și maniere zero! Trist”, ar mai fi spus Antonia, potrivit Libertatea.