Antonia și Alex Velea sunt împreună de ani buni și pare că se iubesc din ce în ce mai mult pe zi ce trece. Cei doi nu văd viața unul fără celălalt, iar fanii îi admiră la superlativ. Au demonstrat de-a lungul timpului că dragostea este mai puternicâ decât orice și că, atunci când există iubire sinceră, totul este posibil.

Antonia și Alex Velea sunt suflete pereche și se iubesc necondiționat. În ciuda faptulu că începutul relației lor a fost foarte comentat și mediatizat, cei mai mulți fiind de părere că iubirea lor este ceva doar de scurtă durată și că au dat cu piciorul căsniciei pe care o aveau în mod nejustificat, iată că timpul a decis care este, de fapt, adevărul. Sunt cei mai potriviți parteneri atât în plan personal, dar și în plan profesional.

Antonia, îndrăgostită nebunește de Alex Velea

Alex Velea și Antonia au demonstart de-a lungul timpului că sunt de nedespărțit și că nimeni și nimic nu poate sta în calea iubirii lor. Cei doi se bucură de trei copii minunați care le luminează viața în fiecare clipă. Familia este cel mai important lucru pentru ei, având o atenție deosebită unul față de celălalt. Chiar dacă pun foarte mare accent pe o educați aleasă pentru copii, ei nu se neglijează niciodată și întotdeauna își fac timp doar pentru ei doi.

Antonia nu uită niciodată să-i spună vorbe dulci soțului ei în văzul tuturor. Frumoasa cântăreață a publicat de curând un filmuleț cu Alex Velea pe care îl alinta și i-a scris câteva vorbe de dragoste. În ciuda faptului că nu sunt căsătoriți, pentru cei doi nu reprezintă un incovenient și nici nu se grăbesc să facă acest pas, însă așteaptă ca lucrurile să revină la normal pentru a putea face acest pas fără să fie presați de vreo interdicție.

Antonia, declarație de dragoste ca în basme pentru Alex Velea. Ipostaza tandră în care au fost surprinși: ”Te ador” / FOTO

„Pacea mea. Bucățica mea de Rai. Te ador pe viață.”, a scris Antonia pe Instagram.

Fanii au fost profund emoționați și au avut numai cuvinte de laudă de spus la adresa celor doi porumbei.