Antonia se implică în totalitate în creșterea lui Dominic și a lui Akim.

Antonia nu doar că este o artistă completă, dar este și o mamă devotată. Iubita lui Alex Velea are foarte mare grijă de băiețeii ei și petrece foarte mult timp alături de ei. Deși nu îi este deloc ușor să se împartă între scenă și viața de familie, se pare că vedeta face față cu brio.

Antonia și Alex Velea sunt împreună de 1o ani. Relația lor a fost una specială încă de la început și, drept dovadă, este la fel de solidă și acum. Cei doi au împreună doi băieți, pe Akim și pe Dominic și se bucură în fiecare zi de ei. Antonia este cea care petrece cel mai mult timp alături de copii și tot ea este și cea care le face toate poftele.

Alex Velea a recunoscut că artista este o mamă foarte devotată care se ocupă de educația copiilor. În pandemie, cei doi s-au mutat la casă pentru că și-au dorit că picii lor să se dezvolte într-un mediu mult mai liber. Antonia și Alex fac orice pentru copiii lor și sunt foarte mândri când văd că cei doi au toate șansele să le calce pe urme.

Antonia este cea mai bună prietenă a băieților ei

Artista nu este deloc o mamă dură, ci din contră. Iubita lui Velea încearcă să își educe copiii prin puterea exemplului și crede că aceasta este cea mai bună metodă pe care o putea folosi. Mai mult, Antonia are câteva principii „sănătoase” pe care le-a împrumutat de la mama ei și crede că se aplica foarte bine în cazul familiei sale.

„Îmi place să păstrez tot ce au pregătit ei cu mâinile lor. Și sunt și niște amintiri frumoase pentru ei în viitor. Am preluat acest exemplu de la mama mea. Ea a făcut același lucru pentru mine.

Acum mă bucur și mă înduioșez. Îmi amintesc de momente din copilărie, de cadouri, lucruri frumoase de când eram copil”, a spus Antonia pentru ego.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.