Antonia a avut unul ditre cele mai lungi divorțuri din showbizul de la noi. Artista a reușit de curând să finalizeze acest proces și a căzut de acord cu privire la custodia Mayei. Contrar așteptărilor multora, Antonia și Vincenzo au rămas în relații bune, iar Alex Velea nu are nimic împotrivă.

Antonia, distracție alături de Vincenzo și Ramona

Experiențele de viață au făcut-o pe Antonia să înțeleagă cum să gestioneze cel mai bine situațiile tensionate. Artista a trecut printr-un divorț greu care a durat mai bine de 7 ani, dar asta nu înseamnă că are resentimente față de Vicenzo Castellano, tatăl Mayei. Antonia a demonstrat că este suficient de matură încât să separe problemele ei de nevoile celei mici. Soția lui Velea a arătat că a îngropat securea războiului și a ieșit zilele astea la prânz cu Vicenzo și cu actuala iubită a acestuia, Ramona. Cei doi au ieșit într-un grup destul de mare, s-au distrat și au jucat popice. Imaginile au fost postate chiar de către Anto pe contul ei de Instagram și s-a văzut că se bucură că Vicezno este fericit.

Cei doi foști parteneri au fost foarte hotărâți când a venit vorba de soarta celei mici. ”Am stabilit să petreacă timp și la mine în România, cu noi. Lucruri absolut normale. Nu am lipsit de la nicio aniversare din viața ei, mai puțin de la cea de anul trecut, unde nu am putut ajunge din cauza unor complicații impuse de pandemie, și a fost unul dintre momentele extrem de grele, în care am suferit enorm. De regulă, își face ziua de naștere în Italia, așa că și anul acesta voi fi acolo alături de ea”, a declarat artista pentru Viva.

Cine este actuala iubită a lui Vincenzo?

Nu mai este niciun secret faptul că lui Vincenzo îi plac româncele. Și pe bună dreptate! Aceasta și-a refăcut imediat viața după despărțirea de Antonia. Acu, italianul se iubește cu frumoasa Andreea Ramona. Antonia și cei doi îndrăgostiți nu se întâlnesc acum pentru prima oară. În trecut, cei patru, inclusiv Alex Velea au mers la aceeași petrecere și s-au distrat ca o familie.

„Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc. Îmi doresc să fim bine, fericiţi, să ne păstrăm spiritul optimist, să ne bucurăm de familia noastră. Şi bineînţeles, să lansăm muzică”, a spus atunci Antonia.