Antonia nu se lasă nici după șapte ani! Continuă războil cu fostul soț și e în stare să meargă până în pânzele albe. Se pare că divorțul de fostul soț îi dă bătăi de cap Antoniei și acum, după aproximativ 7 ani de când s-au depărțit. Cu toate acestea, Antonia și-a refăcut viața alături de artistul Alex Velea. Fiica pe care o are din prima căsătorie, Maya, reprezintă singura legătură pe care o mai are cu Vicenzo Castellano. Vorbesc în fiecare zi și, cu toate că nu sunt una lângă cealaltă, se simt de parcă ar fi foarte aproape. Se pare că divorțul de fostul soț este destul de costisitor din punct de vedere financiar pentru Antonia.

Căsătoria cu Vicenzo Castellano a început când Antonia avea doar 22 de ani. După numai un an, artista a și născut-o pe frumoasa Maya. Cu toate că dragostea dintre cei doi a existat la un moment dat, tinerețea și lipsa experienței și-au spus cuvântul. Divorțul dintre cei doi a venit după doi ani de căsnicie. După divorț, Antonia va începe o relație cu Alex Velea.

Cu inima frântă, Vicenzo de Castellano a decis să că fiica lui trebuie să rămână cu el și să aibă custodia totală asupra acesteia. Se pare că acesta ar fi motivul pentru care Antonia nu a divorțat nici după atâta timp de fostul ei soț, pentru că ea își dorește să aibă o parte din custodie. În prezent, Maya locuiește alături de tatăl ei în Italia, conform procedurilor legale.

”A luptat până în pânzele albe”

În acești șapte ani, Antonia și-a văzut fiica de 2-3 ori pe an, atunci când a reușit să meargă în Italia. Au vorbit, însă, zi de zi pe skype. Până în prezent, frumoasa Antonia a cheltuit aproape 20.000 de euro. În luna martie a acestui an ar fi trebuit să fie deznodământul procesului, însă pandemia de coronavirus l-a amânat.

“Antonia are un avocat în România și unul în Italia. A plătit până acum peste 15.000 euro numai onorariile avocaților. Enorm. A durat atât de mult datorită limitărilor legale, ale procedurilor dar și ale piedicilor puse de familia Castellano. Este și acum căsătorită cu Vincenzo pentru că nu dorit nicio clipă să renunțe la custodia comună a Mayei. A luptat până în pânzele albe, cu toate puterile ei. Iar Dumnezeu a răsplătit-o, pentru că lucrurile se vor rezolva în favoarea ei. Trebuia ca totul să fie gata până acum, însă pandemia de coronavirus a dat totul peste cap. Știți foarte bine ce dezastru este în Italia”, au mărturisit surse apropiate Antoniei.