Antonia și-a surprins din nou fanii din mediul online cu o imagine de colecție alături de cei doi băieței ai ei pe care îi are împreună cu Alex Velea și alături de Maya, fetița ei din prima căsătorie. Frumoasa artistă a ținut să marcheze Ziua Internațională a Mamei într-un mod inedit, așa că și-a răsfățat admiratorii cu încă câteva iamgini în care apare alături de toți cei trei copii ai săi.

Antonia este o mamă model și poate fi un exemplu pentru multe femei. Își iubește cei trei copii necondițnat și este mândră nevoie mare de comorile pe care le are. Fără să stea pe gânduri, frumoasa artistă le-a încântat privirile fanilor cu imagini extrem de emoționante cu cei trei copii ai săi și se vede cu ochiul liber că micuții au o relație foarte specială. Se înțeleg de minune și petrec timp de calitate împreună.

„Atât de binecuvântată să fiu mama tuturor celor trei îngeri!”, a scris Antonia pe Instagram, în dreptul imaginilor cu ea și cei trei copii ai săi.

Antonia, imagine rară alături de toți cei trei copii ai ei! Fanii au rămas uimiți de relația care există între cei mici / FOTOAntonia, imagine de colecție alături de cei trei copii ai săi! Care este relația dintre Dominic, Akim și Maya / FOTO

Antonia și Velea, răsfăț peste măsură în vacanță de lux în Maldive

Antonia și Alex velea au plecat acum câteva zile într-o vacanță doar pentru ei. Fără copii, cei doi artiști au decis că este cazul să își ia câteva zile de răgaz doar pentru ei. Zis și făcut! Ca desinație au ales Maldive, unul dintre locurile cele mai apreciate de vedete din toată lumea din ultima vreme.

Chiar dacă au pus stop muncii pentru o vreme, acest lucru nu înseamnă că au uitat de fanii lor. Din contră, Antonia și Alex Velea postează fel și fel de fotografii din vacanță pentru admiratorii lor de pe rețelele de socializare. Nimic nu stă în calea fericirii lor, iar satisfacția și împlinirea sufletească se pot citi pe chipurile lor fără prea mult efort.

Declarațiile de dragoste curg lanț între cei doi, iar Antonia nu încetează să-și răsfețe soțul cu declarații care mai de care mai siropoase și romantice.

„8 ani mai târziu și încă nu mă mai satur de tine. Te ador! 🤍👑”, i-a transmis Antonia pe Instagram lui Alex Velea, făcându-i astfel o frumoasă declarație de iubire, direct din Maldive!