Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România si din intreaga lume. Artista are un succes urias, iar melodiile ei strang milioane de vizualizari. Iubita lui Alex Velea este fericita si in plan personal. Aceasta are doi baiati minunati alaturi de cantaret și o fetița, Maya, din căsnicia cu Vicenzo Castellano. Fata ei ii seamana perfect si este o frumusete inca de la o varsta frageda. Ce putina lume stie este ca Antonia are si o surioara mai mica.

Reclamă

Alessia, surioara vitrega a Antoniei este fiica lui Mihai Iacobescu, fostul sot al mamei sale. Micuta se intelege foarte bine cu copiii artistei, nepotii ei, mai ales ca sunt de o varsta apropiata. Cântăreața tine extrem de mult la sora ei vitrega si are o relatie apropiata si cu mama acesteia, noua sotie a lui Mihai Iacobescu. Chiar daca bărbatul a divortat de Denise, mama cantaretei, Antonia nu ii poarta pica si se intelege la fel de bine cu el ca si inainte.

Alessia are 9 ani, dar pare sa fi mostenit din trasaturile si frumusetea Antoniei. Sora cea mica nu este pasionata de muzica, ci de inot. A facut o adevarata pasiune pentru acest sport, dovada fiind si medaliile pe care le-a castigat in ultimul an. Sora Antoniei este o adevarata campioana, iar toata familia se mandreste cu ea. Antonia o viziteaza des pe surioara ei si ii duce numeroase cadouri de fiecare data.

Reclamă

Antonia, declaratii despre sora secreta

„Suntem în relaţii foarte bune. Mă înţeleg de minune cu actuala soţie a tatălui meu, Bianca. Îi vizitez, mai ales că îmi e foarte drag să o văd pe fetiţa lor, surioara mea. Îi duc mereu cadouri”, povestea celebra artistă în urmă cu câțiva ani.

Antonia a rămas in relatii foarte bune cu Mihai Iacobescu. Ba mai mult, aceasta a locuit o buna perioada de timp cu el, in America, dupa ce acesta a divortat de mama ei. Barbatul i-a fost alaturi artistei in cele mai grele momente din viata ei. I-a fost sprijin chiar si in timpul divortului de Vincenzo, insotind-o in fata instantei.