Formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, iar chimia dintre ei este vizibilă chiar și din…satelit! Antonia a răspuns la una dintre cele mai picante întrebări care i s-au pus vreodată. Fără rețineri, artista a vorbit despre partidele de amor cu Alex Velea, dar și despre prima experiență sexuală, care s-a dovedit a fi un real eșec.

Antonia știe să răspundă chiar și la cele mai indecente întrebări. În urmă cu ceva timp, iubita lui Alex Velea „a dat din casă” și a oferit detalii picante din dormitor.

Cum fac amor, de fapt, Antonia și Alex Velea

Ei bine, artista a dezvăluit, lipsită de inhibiții, că a avut o lungă perioadă în care nu a întreținut relații intime. De asemenea, Antonia a mărturisit ce fel de sunete scoate în timpul partidelor erotice cu Alex Velea, dar și ce fantezii are. Sau…nu are!

“Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri. Nu prea am folosit la viaţa mea (n.red. – jucării sexuale). Nu prea am experimentat cu multe. Probabil după ce am născut şi trebuie să aştepţi, cred că vreo lună, o lună şi ceva. Nuuu, ştiţi când?! Când am venit din America şi nu aveam relaţie, atunci cred că am stat vreun an sau doi ani fără să fac sex. Da, de animal (n.red. – scoate sunete când are orgasm). Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate”, a spus Antonia, la un moment dat, în presă.

Instagram

Prima experiență amoroasă a Antoniei, un adevărat eșec

La fel de transparentă, Antonia a vorbit și despre prima sa experiență amoroasă. Vedeta a mărturisit că aceasta nu a fost deloc așa cum se aștepta și a încadrat-o la categoria eșecuri.

„Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: ‘De ce face lumea asta?!’. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui. Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede”, a mai spus Antonia.