Antonia nu mai este dispusă să tolereze ca persoanele cunoscute să posteze imagini cu Achim, Dominic sau Maya.

Antonia este din ce în ce mai vehementă atunci când vine vorba de copiii ei. Artista a fost pusă la zid de multe ori de către cei care o urmăresc, iar acum se întâmplă invers. Iubita lui Alex Velea le-a transmis tuturor un mesaj destul de dur și speră că, de data asta, i-a lămurit pe toți.

Punctul sensibil al Antonei este, așa cum era de așteptat, cei trei copii ai ei. Datorită faptului că a avut o relație specială cu fanii, artista a decis că aceștia să îi cunoască pe cei mici încă din primele clipe. Pe cât de bine a primit comunitatea ei gestul la început, pe atât de mult a escaladat situația pe parcurs.

Antonia a trecut prin momente de groază din cauza răutăcioșilor din online. Iubita lui Velea a trebuit să facă față un mare val de replici acide, iar asta nu a fost deloc ușor. La un moment dat, artista a recunoscut că a intrat în depresie din cauza celor care o înjurau pentru că nu și-a botezat copiii.

Antonia este o mamă grijulie

Din fericire, Antonia a depășit acele etape, iar de mare ajutor i-a fost și Velea. Chiar dacă situația s-a echilibrat, atunci, vedeta a decis să nu îi mai expună pe cei mici în online sau, dacă o va face, să o facă cu măsură. Decizia a fost luată pentru a-i proteja pe cei mici de valul de răutăți din online.

Tocmai când credea că online-ul nu-i mai face probleme, Antonia se confruntă cu alte situații dificile. Mai exact, vedeta este supărată pe o persoană din anturajul ei care, se pare că s-a fi folosit de imaginea celor mici doar pentru a primi aprecieri în online. Viitoarea soție a lui Velea nu a dat nume, astfel că fanii pot crede că este vorba despre oricine.

„Vă rog să nu mai postați poze cu copiii mei la story-urile voastre ca să fiți mai populari! Urăsc când oamenii îmi folosesc copiii! Ei sunt suflete inocente, nu maimuțe!

Ca mamă, mă face să mă simt inconfortabil! E lipsă de respect față de o mamă să faci așa ceva! Nu ai dreptul să faci ce vrei cu copiii mei sau să îi folosești ca să faci o impresie bună!”, a transmis Antonia pe Instagram.

Antonia, dezamăgită de prieteni. Ce mesaj a transmis artista celor care se folosesc de imaginea copiilor ei pentru aprecieri
Instagram
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.