Antonia este una dintre cele mai frumoase vedete din țara noastră și pe bună dreptate. Artista duce o viață de vis, la care multă lume doar visează. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Velea, alături de care este de mai mulți ani. Cei doi artiști au împreună doi copii, Dominic și Akim, care le fac zilele mai frumoase. Este recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă în viața, dar nu toate îi merg așa bine. Cântăreața suferă de dorul fiicei sale, Maya, care momentan locuiește în Italia alături de tatăl ei. De ani de zile, Anto încearcă să o aducă în România, dar nu a reușit nici până în zilele noastre.

Antonia a răbufnit din nou pe Instagram

Acum ceva timp, de ziau fiice sale, vedeta a răbufnit pe Instagram din cauza faptul că a fost profund dezamăgită de apropiații ei. Se aștepta să primească mult mai multe mesaje pentru Maya de la ei. Nu a fost deloc așa, iar iubita lui Alex Velea a răbfunit. Recent, ” prietenii” ei au supărat-o din nou pe frumoasa artistă. Ea nu s-a putut abține nici de data aceasta și le-a transmis un mesaj dur pe rețelele sociale.

Chiar dacă are mereu zâmbetul pe buze, Antonia nu este atât de fericită pe cât pare. A fost dezamăgita de mai multe ori, iar recent le-a dat niște sfaturi foarte importante internauților. Ea și-a avertizat fanii să fie mai atenți la cei pe care îi consideră „prieteni”. Speră ca ei să țină cont de sfaturile sale, pentru că le vorbește din experiență. De data aceasta, mulți au crezut că este vorba despre Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Cele două vedete au rupt orice fel de legătură.

Amna, mărtusiri uimitoare despre viitorul partener. Cum ar trebui să fie acesta: „Sunt făcută pentru viața de familie”

„Te rog, fii atent pe cine consideri „prietenul” tău, pentru că acești „prieteni” ar putea ajunge să te trădeze. Ferește-te de trădare, este cel mai urât lucru, doar roagă-te pentru ei…”, a scris Antonia la InstaStory.