Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide și admirate cupluri din România. Pe lângă faptul că cei doi se completează muzical, aceștia sunt făcuți unul pentru celălalt. Antonia, a vorbit de curând, în cadrul unui podcast despre povestea de iubire pe care o trăiește cu Alex Velea. Cei doi au doi copii împreună și sunt foarte împliniți.

Artiștii sunt împreună de 9 ani de zile. Din relația lor, au rezultat doi băieți minunați pe care îi cresc exemplar. Ulterior, aceștia s-au și căsătorit. În vara acestui an, mai exact în iulie 2021. Cei doi le-au dat marea veste fanilor, postând primele imagini cu inelul de logodnă. Cei doi artiști petrec foarte mult timp cu cei mici și le acordă cea mai mare parte din atenția lor. Antonia, a spus că se simte iubită, respectată și că a învățat multe lucruri de preț de la tatăl copiilor ei.

Ce lucru important a învățat Antonia de la Alex Velea

Artista se simte cel mai iubit om de pe pâmânt în preajma soțului și a copiilor ei. Ea a declarat că Alex este cel mai bun om și are un suflet de milioane.

El m-a învățat foarte multe lucruri bune. El m-a învățat să fiu și mai bună, întodeauna să ignor, să nu pun la suflet, să am răbdare, îmi spune mereu că am o familie frumoasă, un bărbat care mă iubește, să nu mai băg în seamă (…) Am apreciat la el că e foarte uman și de multe ori a fost complimentat chiar la sală de câteva doamne, că ce frumos din partea lui Alex că a salutat, salută chiar și femeia de serviciu”, a declarat Antonia.

Antonia susține că este norocoasă

Artista a spus că se simte extrem de norocoasă să aibă un asemenea bărbat în viața ei. Ea nu își vede viața fără Alex Velea.

„De multe ori primește complimente că ce norocos e Alex. Nu. Ce norocoasă sunt eu! Cel mai important e că te iubește cineva pe bune, e cel mai sănătos”, a mai spus cântăreața în cadrul podcastului.

Antonia, detalii inedite din “culisele” relației cu Alex Velea
social media

Cum au reacționat Antonia și Alex când au fost în pragul căsătoriei

Antonia și Alex s-au căsătorit în vara acestui an. Atunci când artistul a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii lui, au împărtășit acel moment cu fanii în mediul online. Iată ce și-au spus cei doi:

„A zis: «Da!». Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”, a scris Alex Velea pe rețelele de socializare, atunci.

„Era odată o fetiță care visa la un castel alb, un prinț, râsete de copii care să răsune în castel și unicorni în curtea lui. Ok, partea cu unicornul nu a devenit realitate, dar restul da. Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Sfârșit! Te ador, Alex”, a fost mesajul Antoniei postat tot pe acea vreme.