Declarație de dragoste a Antoniei, pentru Alex Velea.

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de aproape 10 ani. Cei doi se iubesc din ce în ce mai mult pe zi ce trece. Ei sunt unul dintre cele mai iubite, dar și cele mai longevive cupluri din lumea mondenă. Cântăreața i-a făcut recent o declarație de dragoste, soțului ei Alex Velea.

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cu toate că cei doi amorezi nu au pășit în fața altarului până acum, aceștia se iubesc din ce în ce mai mult pe zi ce trece. Fericirea se poate citi pe chipul lor și se vede că cei doi se iubesc cu adevărat.

social media

CITEȘTE ȘI: Cum se înțelege Alex Velea cu părinții săi. Deși are propria familie, nu i-a uitat pe cei care i-au dat viață

Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea

Alex Velea se poate numi un bărbat împlinit. Pe plan profesional are un succes imens, iar pe plan sentimental are o soție superbă, care îl iubește necondiționat. Antonia face parte din topul celor mai frumoase femei din România.

Nu mai durează mult până când cei doi vor aniversa 10 ani de când formează un cuplu. Așadar, cu această ocazie, artista a decis să îi facă o declarație de dragoste soțului ei. Ea a publicat o serie de filmulețe și poze pe Instagram, în care apare alături de Alex Velea.

Lângă acele poze, artista a mărturisit că îl iubește pe Alex Velea din ce în ce mai mult, pe zi ce trece.

„Mai e un ic și se fac 10 ani… Doamne… Te iubesc din ce în ce mai mult”, a scris Antonia în mediul online.

Care este secretul relației celor doi artiști

O relație lungă necesită multă iubire, încredere, răbdare dar și respect. Astfel, Antonia a mărturisit acum ceva timp care este secretul relației ei cu Alex Velea. Astfel, artista a spus că ea și iubitul ei își fac mai mereu timp pentru ei doi.

„Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie extraordinară”, spunea Antonia acum ceva vreme.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.