Antonia a acordat un interviu în exclusivitate zilele trecute. Aceasta a vorbit deschis despre relația ei cu Alex Velea, dar și despre perioada de pandemie. Vedeta din România a ținut să le amintească femeilor cât de importantă e reinventarea în cuplu.

Întrebată cum a fost perioada de izolare, Antonia a povestit cu lux de amănunte cum și-a petrecut ea timpul. Ea a încercat să își țină copiii ocupați, să se joace și să învețe lucruri noi. De asemenea, atât ea cât și Alex Velea au interacționat cu fanii lor. Aceștia au făcut sesiuni de live-uri pe Instagram pentru a-și ține fanii la curent cu ultimele noutăți. Antonia a reușit chiar să filmeze un videoclip pentru o piesă de acasă. Regretul cel mai mare al vedetei a fost că nu a putut să petreacă timp cu fiica ei. Cele două s-au auzit doar la telefon sau pe Facetime.

Antonia dă cărțile pe față și povestește amănunte din relația cu Velea

În ceea ce privește focul pasiunii dintre ea și Velea, lucrurile par să stea chiar foarte bine. Antonia declară că amândoi fac eforturi să se reinventeze și să mențină plăcerea vie.

Despre relația cu Alex Velea

Nu au fost până acum certuri care să ne pună relația la încercare. Peste fiecare am trecut datorită iubirii și respectului, fiecare a știut să îl asculte pe celălalt și să depășim aceste momente care apar în orice cuplu. Ne reinventăm de fiecare dată și avem grijă să menținem pasiunea vie și asta cred că e foarte important”, a declarat Antonia pentru site-ul media desprevedete.ro

Cu toții știm ce corp frumos are Antonia chiar și după trei nașteri. Aceasta declară că nu face nimic special pentru a-l întreține. Practică mult sport, se hidratează suficient și mănâncă cât poate de sănătos. Totuși, femeia a lăsat de înțeles că a renunțat total la mâncărurile pline de grăsimi sau cele de tip fast-food.